LOVESHOOT | WENEN | SONYA & JAMEISON

Loveshoot In Wenen

Samen met “student” Grietje vliegen we naar Wenen, voor een 1-op-1 workshop naar Europese hoofdstad nr. 19. Deze 3 daagse FotoTrip is er een met heel veel fotografie, sightseeing en fotoshoots. Het is mede georganiseerd door Tripprs, dé plek waar je moet zijn voor dit soort super verrassingsreizen!!!

LOVESHOOT WENEN

Op dag twee staat onder andere deze LoveShoot gepland in Volksgarten, een mooi park in het centrum van Wenen. We ontmoeten ons Amerikaanse koppel Sonya (met Nederlandse roots) en haar Jameison in het prachtige Volkspark met meer dan 3000 soorten rozen. Wat een romantische omgeving voor een shoot. Wij genieten, en zij zeker ook. Bekijk de foto’s maar!

FOTOTRIP

Binnenkort organiseren we weer een Europese FotoTrip. Als je van reizen houdt, en van het avontuur en van fotografie én zou wilt wel eens een Destination Shoot op je CV willen zetten, dit is je kans. Stuur ons een bericht en we zetten je op de e-maillijst voor informatie.

Loveshoot In Wenen Loveshoot In Wenen Loveshoot In Wenen Loveshoot In Wenen Loveshoot In Wenen Loveshoot In Wenen Loveshoot In Wenen Loveshoot In Wenen Loveshoot In Wenen Loveshoot In Wenen Loveshoot In Wenen Loveshoot In Wenen Loveshoot In Wenen Loveshoot In Wenen Loveshoot In Wenen Loveshoot In Wenen Loveshoot In Wenen Loveshoot In Wenen Loveshoot In Wenen Loveshoot In Wenen Loveshoot In Wenen Loveshoot In Wenen Loveshoot In Wenen Loveshoot In Wenen Loveshoot In Wenen Loveshoot In Wenen Loveshoot In Wenen

 

Wil je ook een Europese hoofdstad bezoek met je partner en wil je daar een geweldige LoveShoot als prachtige, blijvende herinnering? Vraag naar de mogelijkheden.