FAMILIESESSIE IN HET PARK | UTRECHT

Vandaag hebben we afgesproken met Arnaud, Will en Rob voor hun familiesessie in het park in Utrecht. Arnaud is een fijne collega en het is super leuk collega’s op de foto te zetten! Het is guur, grijs maar droog en voor deze locatie maakt het niet uit. De bomen hebben nog blad en vormen een prachtige achtergrond voor deze fotosessie. En besluiten we deze sessie in het zwartwit te bewerken want daardoor komen de mensen én emoties nog mooier uit!

LETTERS VAN NAAM

Zo leuk om met onze vragen reacties en ook emoties “uit te lokken”. Zo mochten Will en Rob Arnaud beschrijven aan de hand van de letters van zijn naam. A = Ambitieus R = Relaxt N = Nieuwsgierig A =Aardig U = Uniek D = Dromer? En samen werd er teruggeblikt en ook gefantaseerd over de komende 5 jaar. Welke dromen en plannen heb jij?

FOTOSESSIE

Wil jij ook zo’n fotosessie met je gezin of familie? Samen plezier hebben en ook samen even dromen. Zo bijzonder en speciaal om daar mooie foto’s van te hebben.

Ja, dit lijkt me leuk! >>

Reportage Bij Lunetten Utrecht Reportage Bij Lunetten Utrecht Reportage Bij Lunetten Utrecht Reportage Bij Lunetten Utrecht Reportage Bij Lunetten Utrecht Reportage Bij Lunetten Utrecht

Even tijd met elkaar doorbrengen, echt even quality time. Of het nu zomer is, of winter het is altijd een schikte tijd voor een familiesessie in het park. Kom samen, kom met je gezin of familie. Laten we afspreken en mooie momenten creëren!

Ik heb interesse! >>