PERSONAL BRAND FOTOGRAFIE | UTRECHT

Personal Brand Fotografie

Iedere ondernemer weet hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn, online en offline. Je wilt professioneel overkomen en je goed positioneren. Het is jezelf op een authentieke manier verkopen, aangevuld door het onderscheidende verhaal wat je met je talenten, passies, dromen en persoonlijkheid te bieden hebt. En dat is waar wij je mee kunnen helpen. Dat is Personal Brand Fotografie.

WAAROM ZOU JE?

Professionele foto’s kunnen je helpen met het vertrouwen winnen van toekomstige klanten. Je wordt beter gevonden online en dat zal je omzet laten groeien. Wij brengen jouw persoonlijkheid naar voren en mensen zullen je eerder herkennen. We leveren foto’s die je kunt gebruiken voor je website(s) en blogs, maar ook voor een flyer, passend bij interviews en ook om steeds weer afwisselend materiaal op Social Media te kunnen posten. Authentieke foto’s, originele beelden die op maat gemaakt zijn, geen saaie stockfoto’s. Meer redenen nodig? 😉

WANNEER LAAT JE FOTO’S MAKEN?

Dit is de volgende stap in je bedrijf. Je bent een paar jaar bezig en mist nog die professionele slag. Daar willen wij je bij helpen. Door een consistente zichtbaarheid word je beter gevonden. Je hebt een voorraad originele foto’s om te posten en dat scheelt je veel tijd en ook energie. Deze pakken jouw gewenste uitstraling en zijn op maat voor je gemaakt. De locatie waar we afspreken is belangrijk en door onze tips en uitgebreide vragenlijst weten we precies wat jij wilt.

WAAROM WIJ?

Waarom je voor ons zou moeten kiezen als jouw Personal brand Fotograaf? Natuurlijk omdat we heel erg leuk zijn 😉 maar ook omdat we veel meer zijn dan alleen fotograaf. Als mensen-fotograaf hebben we jaren ervaring en beschikken we over de juiste kwaliteiten om het beste in een mens naar boven te halen. Als ondernemers van een bedrijf dat meer dan 10 jaar bestaat, als Moment Design Teacher en als NLP Trainer (in opleiding) hebben we voldoende expertise om jou te helpen. We hebben business trainingen gevolgd en we weten hoe online marketing in elkaar zit.

INSPIREREND EBOOK EN VRAGENLIJST

We bereiden onze afspraak goed voor. We sturen je een duidelijk en inspirerend eBook over Personal Branding toe en ook een heel uitgebreide vragenlijst. We bespreken deze vragenlijst en ook de fotosessie voorafgaand aan de telefoon of via Skype/Zoom. Tijdens de fotosessie is het mogelijk om kleding te wisselen en om naar verschillende locaties te gaan. Je krijgt aanwijzingen van ons tijdens de shoot om zo de juiste sfeer neer te zetten, passend bij jou merk.

PHOTO GALLERY EN PROMOTIE

Na de sessie ontvang je een link naar je Photo Gallery, een ware beeldbank van verschillende foto’s van jou om een keuze uit te maken. Indien gewenst kunnen we jou en je bedrijf promoten in ons netwerk. We hebben ook nog verschillende opties. Zo is het mogelijk om je kantoorruimte te laten stylen en ook kleding- en make-upadvies te ontvangen door onze Pro. En denk ook eens aan film en video. Onze collega kan een prachtige promotiefilm voor je maken, al dan niet met drone-beelden.

Wil je nu die volgende stap maken met je onderneming? Neem dan contact op. We staan voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen. Meer informatie en tarieven staan op deze pagina.

Ik heb interesse! >>

Personal Brand Fotografie

Ruud Kessels – Kessels Communicatie

Personal Brand Fotografie

Thea Zondervan – Thizo HR

Personal Brand Fotografie

Marina Smits – Marina Smits Fotografie

Personal Brand Fotografie

Personal Brand Fotografie

Personal Brand Fotografie

Personal Brand Fotografie

Personal Brand Fotografie

Overtuigd, net als Ruud, Thea en Marina, en wil je nu die volgende stap echt maken? Je eigen beeldbank, helemaal op maat en helemaal afgestemd op jouw behoefte? Neem dan contact op en we spreken snel af.

Ik heb interesse! >>