TROUWEN BIJ DE LANDGOEDERIJ | BUNNIK

Kraan Van Pauw Als Erehaag

Ze planden hun perfecte dag voor hun trouwen bij de Landgoederij in Bunnik. Wat hadden ze er een zin in en wat een heerlijke dag werd het! Samen met hun 2 jongens en veel familie en vrienden zeiden Kirsten & Michael in een zonnig Bunnik voluit JA. En om twee mensen te zien die zo dol zijn op elkaar, daar kun je alleen maar van genieten. Dat hebben we dan ook gedaan, echt genoten van de liefde deze dag.

BUITENLAND

Het begon al bij het aankleden in de twee verschillende huizen. Daarna vertrokken we naar de Botanische Tuin voor de shoot, het bruidspaar in een te gekke Mustang, wat een geluid! Na een geweldige shoot, de Botanische Tuin lijkt wel een stuk buitenland met de mooie rotstuin, reden we naar Bunnik.

EREHAAG

Daar werd het bruidspaar opgewacht door een geweldige kraan van het bedrijf waar Michael werkt. Als een soort erehaag was deze over de weg geplaatst. En de kleur blauw past precies bij Michael’s pak. Nadat alle gasten zich verzameld hadden maakte ze hun entree.

GEZELLIGE BORREL

De ceremonie werd binnen gehouden, om daarna direct naar buiten te gaan voor de zonnige, ontspannen en vooral gezellige borrel. Lieve Kirsten & Michael, wij wensen jullie heel erg veel geluk samen. <3

OOK PRACHTIGE FOTO’S?

Ga jij ook trouwen bij de Landgoederij en wil ook zulke prachtige foto’s? We spreken graag met jullie af.

Naar de winkel >>

Trouwen Bij De Landgoederij

Bruidsreportage Bij De Botanische Tuinen

Bruidsreportage Bij De Botanische Tuinen

Kraan Van Pauw Als Erehaag

Trouwen Bij De Landgoederij

Ga je niet bij de Landgoederij trouwen maar op een andere plek in Nederland, we komen overal. Afspreken doen we graag bij ons op kantoor in het midden van Nederland. Daar horen we graag wat jullie voor ogen hebben, waar jullie blij van worden en hoe we jullie het beste kunnen helpen die dag.

Ja, dit lijkt me tof! >>
Posted in ,