TROUWEN OP ZEE SCHEVENINGEN

Trouwen In Scheveningen 020

BRUILOFT OP ZEE

We schreven eerder van de te gekke roofvogel loveshoot van Joke en Ad. Dit mooie stel leerden we in 2020 kennen op een andere bruiloft. Daar hadden we een erg leuk gesprek en zo werden we gevraagd of we aanwezig wilden zijn op hun bruiloft op zee en wij zeiden natuurlijk JA. Trouwen op zee in Scheveningen, wie wil dat nou niet?

RIBHOUSE EN LIMO’S

’s Morgens starten we bij Ribhouse Texas in Woudenberg. Daar verzamelen we: het bruidspaar, haar kinderen, getuigen, vrienden, collega’s, de babs en wij met 2 fotografen. En na een lekkere starter vertrekken we in 2 enorme roze limo’s naar de haven van Scheveningen. De flessen champagne worden geopend en we genieten van de rit. De ene fotograaf in de ene limo en de ander in de ander. Echt een voordeel van 2 fotografen!

BABS EN RIBBOTEN

Na een drankje en wat foto’s stappen we, allemaal met zwemvest, in 2 ribboten. De collega’s van Ad laten voor de zekerheid hun klompen op de steiger staan. We varen door de haven en dan naar de open zee! Het is zonnig en het waait niet. Wat een geluk! Voor de pier gaan de motoren uit en dan start babs Joke de ceremonie. En na het Ja-woord, de klap met de hamer, en een luid applaus kunnen de handtekeningen gezet worden. Joke en Ad zijn nu echt getrouwd!

SPARERIBS EN IJSTAART

We varen op volle snelheid terug naar de haven en voor we weer in de limo’s stappen drinken we nog wat op dit bruidspaar. Weer terug in Woudenberg schuiven we aan op het terras van het Ribhouse. Daar genieten we van de spareribs en natuurlijk van de feestelijke ijstaart, die gebracht wordt door muziek makend personeel.

MOOIE ALBUM

Lieve Joke en Ad, wat een heerlijk avontuur hebben we met jullie mogen beleven. Dank jullie wel voor de enorme gastvrijheid en voor de geweldige dagen. We wensen jullie alle geluk en we zien elkaar snel als we het mooie album komen brengen.

Deze bruiloft was een feest mede door:
Fotografie: Wim & Heleen

Ook te gekke trouwplannen en wil je ons daar bij hebben? Laten we snel afspreken!

Graag! >>

Trouwen In Scheveningen 001 Trouwen In Scheveningen 002 Trouwen In Scheveningen 003 Trouwen In Scheveningen 004 Trouwen In Scheveningen 005 Trouwen In Scheveningen 006 Trouwen In Scheveningen 007 Trouwen In Scheveningen 008 Trouwen In Scheveningen 009 Trouwen In Scheveningen 010 Trouwen In Scheveningen 011 Trouwen In Scheveningen 012 Trouwen In Scheveningen 013 Trouwen In Scheveningen 014 Trouwen In Scheveningen 015 Trouwen In Scheveningen 016 Trouwen In Scheveningen 017 Trouwen In Scheveningen 018 Trouwen In Scheveningen 019 Trouwen In Scheveningen 020 Trouwen In Scheveningen 021 Trouwen In Scheveningen 022 Trouwen In Scheveningen 023 Trouwen In Scheveningen 024 Trouwen In Scheveningen 025 Trouwen In Scheveningen 026 Trouwen In Scheveningen 027 Trouwen In Scheveningen 028 Trouwen In Scheveningen 029 Trouwen In Scheveningen 030 Trouwen In Scheveningen 031 Trouwen In Scheveningen 032 Trouwen In Scheveningen 033

Ook te gekke trouwplannen, misschien ga je ook wel trouwen op zee, en wil je ons daar bij hebben? Laten we snel afspreken!

Graag! >>