GEZINSREPORTAGE UTRECHT | FAMILIE JANSEN

Familiereportage Utrecht

Op een gure winterdag maken we gezellige gezinsreportage in Utrecht, kan dat wel? Dat kan zeker en het is echt super leuk om te doen. Heerlijk anders dan anders foto’s maken! Het is erg leuk en uitdagend met de kou maar het is ook zeker even quality time voor de familie. Fel gekleurde jassen, sjaals en handschoenen geven echt sfeer aan het plaatje. Opa en oma Jansen staan vandaag in het middelpunt van de belangstelling met al hun kinderen en kleinkinderen om hen heen. Zie ze genieten!

SPELEN BIJ HET WILHELMINAPARK

Door het fotograferen af te wisselen met spelletjes, grapjes en uitdagingen lukt het ook de kleintjes bij de les te houden en er een klein feestje van te maken. Deze keer zijn we in het Wilhelminapark in Utrecht. Het is echt heel erg fris maar de krokussen steken al hun kopjes boven de aarde uit. Het wordt al snel lente. Het is duidelijk dat deze familie het fijn vindt bij elkaar te zijn en ze genieten zichtbaar van het maken van de reportage. Dank jullie wel lieve familie voor de gezelligheid.

Wil jij ook jouw opa en oma een geweldige ervaring en waardevol cadeau geven? Maak dan nu een afspraak voor een gezinsreportage op een locatie naar keuze.

Familiereportage Utrecht Familiereportage Utrecht Familiereportage Utrecht Familiereportage Utrecht

Ook interesse in een Gezinsreportage in Utrecht? Super leuk, we spreken snel af!

Ja, dit lijkt me leuk! >>