KENNISMAKEN MET LOVESHOOT

Loveshoot En Kennismaken 004

PROEFKAPSEL

Vandaag nemen ze een voorproefje op hun bruiloft volgende maand. We gaan kennismaken met de loveshoot. Haar haar is gedaan (proefkapsel met wat aanpassingen om de verrassing niet te verklappen), make-up is uitgeprobeerd. We leren elkaar beter kennen en we laten hen kennismaken met onze manier van werken en met onze camera. Geen stijve, formele shoot maar een losse, ontspannen en leuke shoot, om te “oefenen” voor de bruiloft in het stadhuis van Gouda.

BRUILOFTVRAGEN

De jassen kunnen al snel uit en door onze leuke, kleine opdrachtjes is de fotoshoot niet stijf. Als snel valt de spanning weg en ervaren ze hoe leuk een shoot kan zijn. We vragen ze het hemd van het lijf en al snel vergeten ze de camera. De tijd vliegt en voor we het weten is de tijd om. Maar niet voor we de laatste vragen voor de bruiloft beantwoord hebben en we een afspraak hebben gemaakt om deze foto’s (online) te bekijken in een slideshow. Wat was dit leuk!

GENERALE REPETITIE

Wil je ook een soort generale repetitie? Zullen we kennismaken tijdens een loveshoot en ook te ervaren hoe leuk onze manier van werken is en hoe ontspannen het maken van een reportage kan zijn? Neem dan contact op en we laten het jullie zien en voelen.

Ja, dit lijkt me tof! >>

Loveshoot En Kennismaken 001 Loveshoot En Kennismaken 002 Loveshoot En Kennismaken 003 Loveshoot En Kennismaken 004 Loveshoot En Kennismaken 005 Loveshoot En Kennismaken 006 Loveshoot En Kennismaken 007

Wil je ook een soort generale repetitie? Wil je ook kennismaken tijdens onze loveshoot en ook te ervaren hoe leuk het maken van een reportage is? Neem dan contact op en we laten het jullie zien en voelen.

Ja, dit lijkt me tof, loveshoot en kennismaken! >>