TROUWEN OP DE WATERTOREN | BRUILOFT | UTRECHT

Trouwen In Watertoren

WATERTOREN – UTRECHT ZUID

Het is één van de meest bijzondere trouwlocaties van Utrecht-Zuid is bij ons om de hoek: de Watertoren. Op grote hoogte kun je hier nu ook trouwen en dat doen Cynthia en Niek. De ceremonie vindt plaats op de 10de verdieping van de toren, op maar liefst 37 meter hoogte. Deze toplocatie in Rotsoord – WT Urban Kitchen– geeft uitzicht over de hele stad. Samen met familie en vrienden hier JA zeggen is een beleving om nooit te vergeten.

UITZICHT OVER DE HELE STAD

Cynthia en Niek wonen en werken beiden al jaren in Dubai. Warmte en droogte zijn hen dus bekend. Hoe symbolisch is het dan dat je trouwt in een watertoren op de dag dat er Saharazand in de Nederlandse lucht zit. Dat Saharazand of Saharastof wordt veroorzaakt door zandstormen die dus een aantal dagen per jaar ook in Nederland kunnen neerslaan. Gelukkig zie je hier op de foto’s bijna niets van terug, maar een uitdaging was het wel.
Na de “first look” was er het warme ‘welkom op de bruiloft van Cynthia en Niek’ beneden aan de voet van de Watertoren. Daar is ook het café met terras waar je buiten kunt zitten en met de boot kunt aanmeren. Hoe leuk is het dan om voor de ceremonie samen met je gasten een rondvaart over de Utrechtse grachten te maken en te lunchen op de boot.

HET JAWOORD

Daarna is het moment daar. Cynthia en Niek komen aan de arm van een ouder binnen en geven elkaar daar het jawoord, op 37 meter hoogte. Ze staan te stralen, te midden van familie en vrienden, met als decor de Dom en de hele stad Utrecht. Het is een kleine, intieme en persoonlijke ceremonie. Kijk hoe schattig de ringdragertjes zijn :). Het bijzondere van de bovenste verdieping is het glas aan alle kanten van de ruimte. Geen muren dus, alleen maar een fabuleus uitzicht over de stad. Een prachtige plek voor een paar mooie buitenfoto’s!
Na de informele plechtigheid is er borrel en een ‘walking dinner’ een leuke, informele nieuwe manier van eten waarin je gasten niet aan tafel hoeven. Daarna komen er nog meer vrienden en gaat het feestje door in de besloten bar beneden in de toren.

ADEMBENEMEND MOOI BRUIDSPAAR OP 37 METER HOOGTE

Adembenemend mooi zijn ook de plaatjes die we ’s avonds maken op het terras van de 10de verdieping van de Watertoren. Maar hoe kan dat ook anders met dit paar. Dank jullie wel Cynthia en Niek. Het is een bruiloft met een internationaal tintje waar we met veel genoegen aan terug denken.

Wil je meer informatie over trouwen op deze watertoren? Stuur ons een berichtje. Of wil je meer inspiratie? Klik dan op de button.

001 Trouwen In Watertoren 002 Trouwen In Watertoren 003 Trouwen In Watertoren 004 Trouwen In Watertoren 005 Trouwen In Watertoren 006 Trouwen In Watertoren 007 Trouwen In Watertoren 008 Trouwen In Watertoren 009 Trouwen In Watertoren 010 Trouwen In Watertoren 011 Trouwen In Watertoren 012 Trouwen In Watertoren 013 Trouwen In Watertoren 014 Trouwen In Watertoren 015 Trouwen In Watertoren 016 Trouwen In Watertoren 017 Trouwen In Watertoren 018 Trouwen In Watertoren 019 Trouwen In Watertoren 020 Trouwen In Watertoren 021 Trouwen In Watertoren 022 Trouwen In Watertoren 023 Trouwen In Watertoren 024 Trouwen In Watertoren 025 Trouwen In Watertoren 026 Trouwen In Watertoren 027 Trouwen In Watertoren 028 Trouwen In Watertoren 029 Trouwen In Watertoren 030 Trouwen In Watertoren 031 Trouwen In Watertoren 032 Trouwen In Watertoren 033 Trouwen In Watertoren 034 Trouwen In Watertoren 035 Trouwen In Watertoren 036 Trouwen In Watertoren 037 Trouwen In Watertoren 038 Trouwen In Watertoren 039 Trouwen In Watertoren 040 Trouwen In Watertoren 041 Trouwen In Watertoren 042 Trouwen In Watertoren 043 Trouwen In Watertoren 044 Trouwen In Watertoren

Posted in ,