TROUWEN BIJ DE BOTANISCHE TUINEN UTRECHT

Bruidspaar Botanische Tuinen Utrecht

TROUWEN BIJ DE BOTANISCHE TUINEN

Een prachtige bruidsreportage maken in de Botanische Tuinen Universiteit Utrecht bij het Science Park (voormalige Uithof) hebben we veel vaker gedaan, maar trouwen in de Botanische Tuinen was voor ons voor het eerst. En wat is dat heerlijk! Ondanks de geldende Coronamaatregelen is het Sjieuwke en Lex gelukt een fijne dag te organiseren in en om de kassen. Met als klap op de vuurpijl: een fijne borrel op het terras bij Tuincafé Botanica.

TROUWEN IN DE SERRE

Ons bruidspaar kleedt zich om de beurt om in de aangrenzende Wachendorffzaal. Zie je al de potjes in de vitrinekasten? Deze middag trouwen ze in het bijzijn van familie en vrienden in de versierde serre. En het fijne is, na de ceremonie is het aangrenzende terras open en kan er van de verschillende taarten en bubbels genoten worden.

TROUWREPORTAGE

Na het maken van een paar groepsfoto’s buiten bij de vijver, altijd een feestje bij ons, maken we met het kersverse paar een rondje door de tuinen. Zoveel bloemen staan te stralen en in een ontspannen sfeer maken we samen de bijzondere trouwreportage. Wat is dit genieten en het leuke is, je hoeft bij ons niet te poseren voor die echt leuke foto’s!

TUINCAFE BOTANICA

Na de reportage wandelen we naar het terras bij Tuincafé Botanica waar meer vrienden zich aangesloten hebben. Rachel en Berry en hun team regelen lekkere hapjes en drankjes, passend bij de sfeer van de Botanische Tuinen. Alle ingrediënten zijn zoveel mogelijk van biologische oorsprong. En dat op het zonnige terras met zicht op de grootste rotstuinen van Europa en het eeuwenoude Fort Hoofddijk.

Dank je wel Sjieuwke en Lex, dat we bij jullie feestje mochten zijn op deze geweldige plek. Heel veel geluk samen! Wil je meer foto’s van de Botanische Tuinen zien? Dan vind je deze blog vast leuk! Ben je ook op zoek naar een bruidsfotografen duo? Leg dan snel je datum vast!

Geïnteresseerd!

 

Trouwen Bij Botanische Tuinen Utrecht

Omkleden Bruid Trouwen Bij Botanische Tuinen Utrecht

Botanische Tuinen Utrecht

Trouwen Bij Botanische Tuinen Gemeente Utrecht

Heerlijke Taarten Bij Botanische Tuinen Utrecht

Bruidsreportage Bij Botanische Tuinen UtrechtBruiloft Bij Botanische Tuinen Utrecht

Trouwen In Korenveld Botanische Tuinen Utrecht

Bruidspaar Bij Klaprozen Botanische Tuinen Utrecht

Bruidspaar Botanische Tuinen Utrecht

Zwartwit Bruidspaar Botanische Tuinen Utrecht

Fort Botanische Tuinen Utrecht

Receptie Bij Botanische Tuinen Utrecht

Lekkere hapjes Bij Botanische Tuinen Utrecht

Hapjes Receptie Botanische Tuinen Utrecht

 

Ben je ook op zoek naar een fotograaf voor jullie bruiloft? Ga je ook touwen bij de Botanische Tuinen in Utrecht? Neem dan contact op dan maken we snel een afspraak om elkaar te ontmoeten bij ons op kantoor of via Teams.

Contact
Posted in ,