TROUWEN IN RIGA | LETLAND

Bruiloft In Riga Letland

TROUWEN IN EUROPESE HOOFDSTAD RIGA

Trouwen in een Europese hoofdstad, steeds meer bruidsparen doen het gewoon. We nemen je mee naar Riga, want daar trouwen Jesse en Lïva! Onze bruidegom is Jesse, half Canadees, basketballer en met het diploma sportmanagement op zak. Hij ontmoette zijn Lïva in Nederland. Onze bruid Lïva is van oorsprong Lets en kwam jaren geleden als au pair naar Nederland.

DICHTERBIJ HAAR FAMILIE

Samen wonen ze nu in Landsmeer, maar ze besloten om in Riga, Letland, te trouwen. Dat is dichtbij haar familie, haar beste vriendinnen en dierbare neven en nichten. Jesse’s familie is overgekomen vanuit Nederland. Wat een fantastische dag!

BARBIER & HAAR EN MAKE UP

Voor Jesse en zijn broer begint de dag met een bezoekje aan een echte ouderwetse barbier Lumberjack Barbershop in Riga. Zo tof! In Hotel Gutenbergs wordt Liva’s haar en make up gedaan, in gezelschap van haar moeder en Linda, haar getuige.

BIJZONDER AANDENKEN

De trouwjurk is ongelooflijk mooi en zit Lïva als gegoten. Beide moeders krijgen van het bruidspaar een bijzonder aandenken aan deze mooie dag: een zakdoekje met ingeweven tekst: “Dear mum, for your tears of joy on this beautiful day.”

TROUWCEREMONIE OP DAKTERRAS

De ceremonie wordt geleid door Sean O’Donnell, een Ierse priester die in Riga woont. Hij weet een mooie brug te slaan tussen de Letse en Nederlandse tradities. De trouwceremonie is op het dakterras van het hotel. Ondanks de stevige wind kan het gelukkig doorgaan. En uiteindelijk breekt de zon uitbundig door!

GOSPELKOOR

Er zijn prachtige bloemen voor de ouders, als bedankje voor hun steun en zorg. Bloemen zijn erg belangrijk in Letland en we zien dan ook prachtige boeketten en arrangementen. Wapperende witte kleden, een gospelkoor en een fantastisch uitzicht op Riga: wat wil je nog meer als je gaat trouwen! Gaaf ook dat Liva’s collega’s uit Nederland er met partners bij kunnen zijn.

MOMENT DESIGN REPORTAGE

We nemen ruimschoots de tijd voor een Moment Design reportage. De stad leent zich uitstekend voor trouwfoto’s: de oude middeleeuwse binnenstad, het prachtige Park en het statige Vrijheidsmonument. Een dag eerder hebben we de stad verkend en alle highlights bekeken. Keuze genoeg in deze sfeervolle stad.

5 GANGEN DINER

De bruiloftsgasten mogen aanschuiven voor een compleet 5 gangen diner dat de hele avond duurt. Tussen de gangen door zijn er heel veel lieve woorden. Jesses ouders, broer Michael, beste vriendin Linda… allemaal nemen ze de tijd om het lieve paar de mooiste wensen te wensen.

LETSE TRADITIE

Na de plotselinge verdwijning van Liva, een eeuwenoude Letse traditie, moet Jesse vragen beantwoorden over Liva en dan start de zoektocht naar zijn Liva. Zij is ontvoerd en de bruidegom “koopt” zijn bruid vrij met een fles cognac.

EERSTE DANS

Weer terug in het hotel, snijden ze de taart aan, is er de eerste dans met Lïva’s vader, hoe speciaal en dan begint het feest. Dat kunnen de Letten wel, feesten! Bekijk snel de foto’s!

Ja, dit lijkt me ook leuk!

Bruiloft In Riga Letland 001 Bruiloft In Riga Letland 002 Bruiloft In Riga Letland 003 Bruiloft In Riga Letland 004 Bruiloft In Riga Letland 005 Bruiloft In Riga Letland 006 Bruiloft In Riga Letland 007 Bruiloft In Riga Letland 008 Bruiloft In Riga Letland 009 Bruiloft In Riga Letland 010 Bruiloft In Riga Letland 011 Bruiloft In Riga Letland 012 Bruiloft In Riga Letland 013 Bruiloft In Riga Letland 014 Bruiloft In Riga Letland 015 Bruiloft In Riga Letland 016 Bruiloft In Riga Letland 017 Bruiloft In Riga Letland 018 Bruiloft In Riga Letland 019 Bruiloft In Riga Letland 020 Bruiloft In Riga Letland 021 Bruiloft In Riga Letland 022 Bruiloft In Riga Letland 023 Bruiloft In Riga Letland 024 Bruiloft In Riga Letland 025 Bruiloft In Riga Letland 026 Bruiloft In Riga Letland 027 Bruiloft In Riga Letland 028 Bruiloft In Riga Letland 029 Bruiloft In Riga Letland 030 Bruiloft In Riga Letland 031 Bruiloft In Riga Letland 032 Bruiloft In Riga Letland 033 Bruiloft In Riga Letland 034 Bruiloft In Riga Letland 035 Bruiloft In Riga Letland 036 Bruiloft In Riga Letland 037 Bruiloft In Riga Letland 038 Bruiloft In Riga Letland 039 Bruiloft In Riga Letland 040 Bruiloft In Riga Letland 041 Bruiloft In Riga Letland 042 Bruiloft In Riga Letland 043 Bruiloft In Riga Letland 044 Bruiloft In Riga Letland 045 Bruiloft In Riga Letland 046 Bruiloft In Riga Letland 047 Bruiloft In Riga Letland 048 Bruiloft In Riga Letland 049 Bruiloft In Riga Letland 050 Bruiloft In Riga Letland 051 Bruiloft In Riga Letland 052 Bruiloft In Riga Letland 053 Bruiloft In Riga Letland 054 Bruiloft In Riga Letland 055

Lieve Jesse en Lïva, jullie zijn echt een prachtig paar. Zo speciaal om dichtbij jullie families te mogen zijn, om jullie verhaal te mogen vastleggen. Dankjewel dat we erbij mochten zijn, in die prachtige Letse stad.

Laten we kennismaken