BRUILOFT | MUIDERBERG | KERK AAN ZEE

Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee

Op deze unieke en speciale plek aan het IJmeer in Muiderberg staat Kerk Aan Zee, de plek waar Marlieke en Erik trouwen. In een persoonlijke dienst in deze protestante kerk geven ze elkaar het JA-woord in het bijzijn van al hun familie en vrienden. Marlieke wordt traditioneel aan de arm van haar vader weggebracht, naar haar Erik gebracht. Die staat vol ongeduld te wachten voor in de kerk.

HOND ALS RINGDRAGER

Na de prachtige dienst met veel persoonlijke elementen is het feest! Samen met hun ringendrager – deze prachtige hond – lopen ze door een haag van mensen de kerk uit. Confetti of rijst is om begrijpelijke redenen niet toegestaan maar deze biologische confetti – kruidenthee – is een perfect alternatief! Lieve Marlieke en Erik, wij wensen jullie ene geweldig leven samen. X

AFSPRAAK MAKEN

Meer zien van deze bruiloft? Bekijk deze blog. Gaan jullie ook trouwen deze Kerk Aan Zee of ergens anders en ben je dol op onze foto’s? Stuur ons een berichtje en maken snel een afspraak.

Trouwen In Bussum Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee Trouwen In Bussum Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee Bruiloft Bussum Kerk Aan Zee

 

Gaan jullie trouwen? In de kerk of niet? Wij willen jullie graag helpen met het vastleggen van jullie dag. Vraag naar onze mogelijkheden! We denken graag met jullie me.

Ja, dit lijkt me leuk! >>