BRUILOFT MAXIMAPARK | UTRECHT | MANON & BAS

Bruiloft Maximapark Anafora

Ze trouwen op een prachtige zomerse dag bij Anafora Utrecht in het Maximapark, wat een heerlijke dag! Maar voor ze het Ja-woord geven, maken we eerst een mooie reportage in het park. Deze dag beginnen ze eerst met z’n tweeën. Echt een perfecte dag voor een bruiloft maximapark

BORREL OP TERRAS

Na de leuke reportage in de Japanse Tuin en bij de pergola komen we bij Anafora aan. Na de lunch vindt de ceremonie plaats in het restaurant van Anafora. De bruid komt van de trap, waar ze opgewacht wordt door haar vader. De ringen worden gebracht door hun zoontje en na de ceremonie is de borrel op het zonnige terras.

GROEPSFOTO’S BIJ HET WATER

Het is zooo warm dat er zelfs gezwommen wordt in het water voor Anafora. Niet door de bruiloftsgasten maar door de jongens en meisjes uit de buurt. Maar bij het water is het wel dé plek om groepsfoto’s te maken. Het is een heerlijke dag en iedereen geniet enorm. Heel veel geluk samen lief bruidspaar.

Gaan jullie in Utrecht trouwen en willen jullie ook een reportage in het Maximapark? Laten dan eens bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Klik op de button!!!

Ik heb interesse! >>

Bruiloft Maximapark Anafora Bruiloft Maximapark Anafora Bruiloft Maximapark Anafora Bruiloft Maximapark Anafora Bruiloft Maximapark Anafora Bruiloft Maximapark Anafora Bruiloft Maximapark Anafora Bruiloft Maximapark Anafora Bruiloft Maximapark Anafora Bruiloft Maximapark Anafora Bruiloft Maximapark Anafora Bruiloft Maximapark Anafora Bruiloft Maximapark Anafora Bruiloft Maximapark Anafora Bruiloft Maximapark Anafora Bruiloft Maximapark Anafora Bruiloft Maximapark Anafora

Ga je ook trouwen, misschien wel in het Maximapark? En zoek je nog een fotograaf?

Ja, dit lijkt me tof! >>

Posted in ,