FAMILIEREPORTAGE | NIJVERDAL | FAMILIE BROUWER

Familiereportage Nijverdal

We hebben afgesproken in het bos bij Nijverdal bij de Sallandse Heuvelrug voor de familiereportage met Lisette en haar familie. Dit is de tweede keer dat ik Lisette en haar gezin op de foto mag zetten. De eerste keer was in 5 jaar geleden. Deze keer kregen we  het verzoek een geweldige foto te maken voor opa en oma. Dat doen we natuurlijk heel erg graag.

EVENWICHT

Zodra iedereen gearriveerd is wandelen we naar het speelbos. De kinderen rennen vast vooruit en bij de boomhut aangekomen willen ze maar wat graag spelen en met opa en oma op de foto’s. We spelen verschillende spelletjes, klimmen in bomen en samen proberen we het evenwicht te vinden op de wip. Of smokkelt opa toch een beetje? 😉 Dank je wel lieve familie Brouwer. Wat hebben we heerlijk gespeeld in het bos!

HELE FAMILIE OP FOTO

Willen jullie ook met het gezin of met de hele familie op de foto? Samen maken we het perfecte cadeau voor bij oma aan de muur. Bekijk de tarieven en stuur ons een bericht. We spreken snel af.

Familiereportage Nijverdal Familiereportage Nijverdal Familiereportage Nijverdal Familiereportage Nijverdal Familiereportage Nijverdal Familiereportage Nijverdal Familiereportage Nijverdal

Wil je ook een familiereportage zoals deze in Nijverdal? Laat het ons weten. We bespreken graag de mogelijkheden.

Graag! >>