FAMILIEREPORTAGE BOTANISCHE TUINEN UTRECHT

Familiereportage Botanische Tuinen 001

TOFFE PLEK

Op het Science Park (voormalig Uithof) in Utrecht liggen de Botanische Tuinen. In het midden staat een oud fort met daarop en om rotstuinen en zelfs een waterval. Daaromheen liggen kassen en de prachtige tuinen die een bijzondere achtergrond vormen voor verschillende soorten shoots. Deze keer waren we er ’s morgens vroeg al, voor deze familiereportage: ouders met hun volwassen kinderen. En op deze mooie zonnige herfstdag is het de perfecte plek voor mooie foto’s van dit gezin.

WANDELING

We maken een wandeling die ochtend. Eerst gaan we omhoog naar de waterval en daarna kiezen we nog een paar andere leuke plekken voor de foto’s. We maken verschillende combinaties en we kletsen heel wat af. Wat een leuke ervaring voor iedereen.

Heb jij ook zin in een leuke wandeling op deze mooie plek? Een familiereportage bij de Botanische Tuinen of ergens anders op een leuke locatie? Laat het ons weten en we spreken wat af.

Tof

Familiereportage Botanische Tuinen 002

Ook interesse in een familiereportage? Een familiereportage bij de Botanische Tuinen of ergens anders op een leuke locatie in of in de buurt van Utrecht? Laat het ons weten, we denke graag met jullie mee en we vinden het leuk om af te spreken.

Tof