FOTOSESSIE IN DE HERFST MET DE FAMILIE

Fotosessie In De Herfst

Na onze oproep op Facebook (volg je ons al?) meldden Maarten & Debby zich aan voor onze Familie FotoSessie in de Herfst. Ze reageren direct super enthousiast. En dan is onze date, bij de oude steenfabriek. Heerlijk “buitenspelen”, Playful Heart by Heleen, want Maarten’s tieners Roos en Thijs waren ook mee. Wat hebben we gelachen!

BERENKNUFFEL EN CADEAUTJES

Tijdens deze fotosessie stel ik verschillende vragen maar geef ik ook opdrachtjes. Zo moet Debby zich losmaken uit de Berenknuffel van Roos en zoeken ze allemaal “cadeautjes” uit de natuur om aan elkaar te geven. En vooral de speciale betekenis van het cadeautje is soms echt heel erg grappig.

STOERE GRAFFITI

Op het laatst maken we ook nog een paar foto’s bij de stoere graffiti. Te gek om deze foto’s in kleur af te drukken maar ook in het zwart/wit zijn deze foto’s heel bijzonder. Tijdloze foto’s voor aan de muur of in een album zoals Maarten en Debby hebben gedaan.

Wil je ook zo’n leuke familie fotosessie, in de herfst of ander jaargetijde? Laat het ons weten en we spreken snel af om buiten te spelen.

Ik heb interesse! >>

Fotosessie In De Herfst Fotosessie In De Herfst Fotosessie In De Herfst Fotosessie In De Herfst Fotosessie In De Herfst

“Wat een Super gezellige (vak) vrouw. Zij snapt hoe je de leukste foto’s krijgt. Super leuke middag gehad. Echt een aanrader.” Debby & Maarten

Samen plezier hebben en zo ontspannen mogelijk op de foto, lijkt je dat wat? Dan ben je hier aan het juiste adres. Boek nu je FotoSessie voor je gezin of familie. Tot snel!

Ja, dit lijkt me leuk! >>