GEZINSREPORTAGE ROME | ANOUK & MAURIZIO

Familie Reportage In Rome

Naar Rome gaan is al een droom die uitkomt maar ik mag ook nog dit fijne en lieve gezin fotograferen tijdens een gezinsreportage in Rome! De Nederlandse Anouk is alweer jaren (fiets-) gids in Rome en heeft met een E-Bike de mooiste plekjes laten. Best fijn, zo’n E-Bike met alle heuvels van Rome. Wat is dat genieten! Sportief en veel van deze mooie stad zien.

ROME VAN DICHTBIJ

Voor deze gezinsreportage in Rome gaan we naar Anouk’s favoriete plek. We spreken af bij het Colosseum en vandaar lopen we naar een heerlijk park in de buurt. Samen met haar man Italiaanse man Maurizio, hun dochter Elisa en zoon Lucas hebben we zoveel lol gehad! Dank je wel Anouk. Geniet van de foto’s, mooie herinneringen van je mooie gezin.

OOK EUROPA IN

Ga je binnenkort ook naar een Europese hoofdstad en wil jij je eigen fotograaf mee voor een geweldige shoot ter plaatse? Dat kan nu zeker! Stuur ons een berichtje voor de mogelijkheden.

Ook interesse in een gezinsreportage? Misschien wel een gezinsreportage in Rome of in een andere Europese hoofdstad? Wij zijn van de partij. Stuur ons een bericht en we nemen snel contact met je op. Tot binnenkort!

Familie Reportage In Rome 001 Familie Reportage In Rome 002 Familie Reportage In Rome 003 Familie Reportage In Rome 004 Familie Reportage In Rome 005 Familie Reportage In Rome 006 Familie Reportage In Rome 007 Familie Reportage In Rome 008 Familie Reportage In Rome 009 Familie Reportage In Rome 010 Familie Reportage In Rome 011 Familie Reportage In Rome 012 Familie Reportage In Rome 013 Familie Reportage In Rome 014 Familie Reportage In Rome 015 Familie Reportage In Rome 016 Familie Reportage In Rome 017 Familie Reportage In Rome 018 Familie Reportage In Rome 019 Familie Reportage In Rome 020 Familie Reportage In Rome 021 Familie Reportage In Rome 022