Familie Shoot Maximapark

Familie Shoot Maximapark 012

VLINDERHOF

Het is een speciale dag voor oma. Alle kinderen en kleinkinderen zijn er en ze hebben van alles georganiseerd. Een onderdeel van het programma is een lange gekoesterde wens van oma: een Familie Shoot in het Maximapark met iedereen erbij. We spreken af bij de Vlinderhof in het Utrechtse Leidsche Rijn en zie oma eens genieten!

STADSPARK SHOOT

Maximapark is een groot park gelegen in de stad Utrecht in Nederland. Het is een van de grootste stadsparken van het land, met meer dan 300 hectare groen. Het Maximapark biedt een scala aan voorzieningen en activiteiten voor bezoekers, waaronder speeltuinen, sportvelden, wandel- en fietspaden, picknickplaatsen, een restaurant en een groot zwem- en vaarmeer.

GEWELDIGE MIDDAG IN HET PARK

Wil je ook een speciale dag organiseren met een fotograaf erbij? Oma verrassen met een geweldige middag in een park? Eindelijk eens de hele familie leuk op de foto? Laat het ons weten!

Graag!

Familie Shoot Maximapark Familie Knuffel Gezin op de foto Familie Shoot Maximapark 004 Moeder en dochter Moeder en zoon Moeder en zoon Moeder met schoondochters Familie Shoot Maximapark 009 Familie Shoot Maximapark 010 Familie Shoot Maximapark 011 Familie Shoot Maximapark 012 Familie Shoot Maximapark 013 Familie Shoot Maximapark 014 Familie Shoot Maximapark 015 Familie Shoot Maximapark 016

Ook interesse in een fijne familie shoot in het Maximapark of een ander park? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.