FAMILIEREPORTAGE | BUNNIK | GROTE FAMILIE OP DE FOTO

Familie reportage in Bunnik

Eens in de twee, drie jaar de familiefoto’s vervangen, hoe leuk is dat! En om het woord bij de daad te voegen sprak Marie-Anne met ons af in het bos bij Rhijnauwen – Bunnik. Haar hele familie is in de afgelopen jaren flink uitgebreid en zij wil heel graag een geüpdate foto aan de muur. En ook al is het winters, is het regenachtig en misschien niet het meest gezellige weer van het jaar, we spreken buiten af bij het Theehuis. Daar gaat deze grote familie op de foto en we zorgen dat we voor de bui weer binnen zijn.

VAN VER KOMEN

Marie-Anne en haar man hebben 2 meiden en 3 jongens en ook twee van haar broers en zus hebben kinderen. Het is een vrolijke, gezellige, licht gestreste boel want de weersvoorspellingen zijn niet optimaal en iedereen moet van ver komen. Gelukkig zijn we met twee fotografen en zodra de jassen uitgaan wordt er alles aan gedaan om het de kinderen naar de zin te maken. Al is het natuurlijk best een beetje moeilijk als je net uit je slaapje gehaald bent na die autorit, helemaal naar Bunnik toe. Dat snappen wij best.

THEEHUIS RHIJNAUWEN

In een korte tijd zijn alle grote groepfoto’s gemaakt en we besluiten de jassen voor nu maar weer even aan te trekken. We verlaten deze locatie en lopen terug naar het Theehuis en lopen langs de speeltuin. Dat is waar alle kinderen zich toch het meest op verheugt hebben. Al snel is de glijbaan weer droog, wordt de draaimolen droog geslingerd en wordt er overal op geklommen, heerlijk! Natuurlijk blijven we wel foto’s maken, al merken de kinderen daar nu iets minder van.

DIERENGELUID

Spontaan worden er nog een paar groepsfoto’s bedacht want gelukkig is het droog onder de bomen. Ieder gezin gaat op de foto en ook wordt de bellenblaas flink getest. Hahaha Daar hebben we genoeg van. Ook de “grote kinderen” mogen op de foto. Marie-Anne en haar broers en zussen moeten raden welke dierengeluid de kinderen maken en ook wordt er even getest wie er van de mannen het sterkst is. En ook een mooie zussenfoto mag natuurlijk niet ontbreken.

GROTE OF KLEINE FAMILIE

Dank je wel Marie-Anne en familie. Het was heerlijk buitenspelen en wat hebben de kleintjes, ondanks de kou en vermoeidheid het goed gedaan. Geniet van jullie nieuwe foto’s aan de muur. <3
Wil je ook met jouw grote of kleine familie op de foto? Laten we afspreken. Wij hebben er zin in!

Ja, dit lijkt me leuk! >>

Familie reportage in Bunnik Familie reportage in Bunnik Familie reportage in Bunnik Familie reportage in Bunnik Familie reportage in Bunnik Familie reportage in Bunnik Familie reportage in Bunnik Familie reportage in Bunnik Familie reportage in Bunnik Familie reportage in Bunnik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je ook met jouw grote of kleine familie op de foto? Laten we afspreken. Wij hebben er zin in!

Ja, dit lijkt me leuk! >>