VIER GENERATIES OP DE FOTO

Vier Generaties Fotosessie

Hoe leuk is het om vier generaties op de foto te zetten! Maaike en Sebas kennen we van alweer een paar jaar geleden. Toen trouwden ze was Maaike hoogzwanger van hun oudste. Ondertussen is de tweede geboren, een heerlijke knul van nu drie maanden. Toen ik hoorde dat de opa van Maaike bijna 95 jaar is wilde ik niets liever dan hem op de foto zetten, samen met met zijn achterkleinkinderen.

VOORMALIG BRUIDSPAAR

Vandaag hebben we afgesproken in het park met ons voormalige bruidspaar. Ook zijn Maaike’s ouders Rob en Hetty er en oom en tante Rob en Sabine. Maaike’s opa is fit en heeft wel zijn favoriete blauwe muts op tegen de kou. Het kost wat overredingskracht maar hij doet de muts wel voor een paar foto’s af.

VERSCHILLENDE COMBINATIES

Overgroot-opa en achterkleinzoon gaan op speelse wijze op de foto op de brug, de kleinste van de twee mag wel zijn handschoenen aanhouden. 😉 Ook hebben we voldoende tijd om te wandelen en om verschillende combinaties te maken. Bij de brug, bij de schommel, bij de nog groene struiken en ook bij de wand met graffiti. Een super leuke ochtend en wat deden de kleinste kinderen het voorbeeldig, ondanks de kou.

Wil je ook een gezellige familiereportage, lekker buiten met alle bewegingsvrijheid? Laten we snel afspreken!

Blogs >>

Vier Generaties Fotosessie

Vier Generaties Fotosessie

Vier Generaties Fotosessie
Vier Generaties Fotosessie

Vier Generaties Fotosessie

 

Heerlijk buitenspelen met ons? Ook met vier generaties op de foto? En prachtige foto’s als eindresultaat? Maak snel een afspraak en like onze pagina op Facebook, voor al het laatste nieuws.

Ja, dit lijkt me leuk! >>