BRUILOFT | TROUWEN IN UTRECHT | MAAIKE & SEBASTIAAN

Eenvoudig Trouwen Utrecht

INTIEME BRUILOFT IN UTRECHT

Het is februari en je gaat trouwen in Utrecht. Een koude en kille dag? Helemaal niet. Maaike en Sebastiaans intieme bruiloft was warm en persoonlijk, met de directe familie dicht bij hen. Deze reportage begint bij het paar thuis in Zuilen, waar bruid en bruidegom zich klaarmaken. Sebastiaan wacht op haar in de huiskamer, onderaan de trap. En dan, daar is ze. De eerste blik van de bruidegom op zijn bruid blijft onvergetelijk. Maaike is prachtig is haar paarsblauwe satijnen jurkje. En haar schoentjes… werkelijk waanzinnig mooi.

STADSKANTOOR

Maaike en Sebastiaan trouwen in het imposante stadskantoor van Utrecht. En hoe komen ze daar? Op de fiets. Ja, het was koud en de wind woei hard, maar ach, Sebastiaan fietst zijn Maaike maar wat graag naar het stadskantoor. Daar staan ouders, opa en zus vol trots te wachten. We gaan naar binnen. En omdat het een Eenvoudig Trouwen ceremonie is, betekent dat: 10 minuten plechtigheid, ja zeggen, ringen en een kus.

MARIAPLAATS EN ZADELSTRAAT

Na de ceremonie maken we foto’s in de Kloostertuin op de Mariaplaats. En via de Buurkerk (met de rode deuren) gaan we naar de Zadelstraat. Wat heeft de stad Utrecht toch prachtige plekjes. We lopen samen naar het Maaike en Sebastiaan en de familie en andere dierbaren naar Restaurant Genieten, voor een heerlijke biologische lunch. Er wordt geproost, er zijn lieve woorden van Maaikes neefje, van haar vader en van de vriendin met wie ze ‘het langst’ teruggaat.

PRACHTIGE DAG N FEBUARI

’s Avonds is barst het feest los en daar ik zie familie, vrienden, collega’s van het werk en het sporten. Er is een leuke DJ met veel verzoeknummers en er wordt volop gedanst. Wat een prachtige dag. Hier houden we van. Is Eenvoudig Trouwen nu saaier dan een grotere bruiloft? Zeker niet als je omringd bent door de mensen die veel van je houden, die er voor je zijn en die samen met jou deze dag volop beleven. Alle geluk, Sebastiaan en Maaike!

Lijkt je een Eenvoudig Trouwen reportage ook wel wat? Laten we kennis maken!

Ja, dit lijkt me leuk! >>

Eenvoudig Trouwen Utrecht 001 Eenvoudig Trouwen Utrecht 002 Eenvoudig Trouwen Utrecht 003 Eenvoudig Trouwen Utrecht 004 Eenvoudig Trouwen Utrecht 005 Eenvoudig Trouwen Utrecht 006 Eenvoudig Trouwen Utrecht 007 Eenvoudig Trouwen Utrecht 008 Eenvoudig Trouwen Utrecht 009 Eenvoudig Trouwen Utrecht 010 Eenvoudig Trouwen Utrecht 011 Eenvoudig Trouwen Utrecht 012 Eenvoudig Trouwen Utrecht 013 Eenvoudig Trouwen Utrecht 014 Eenvoudig Trouwen Utrecht 015 Eenvoudig Trouwen Utrecht 017 Eenvoudig Trouwen Utrecht 018 Eenvoudig Trouwen Utrecht 019 Eenvoudig Trouwen Utrecht 020 Eenvoudig Trouwen Utrecht 021 Eenvoudig Trouwen Utrecht 022 Eenvoudig Trouwen Utrecht 023 Eenvoudig Trouwen Utrecht 024 Eenvoudig Trouwen Utrecht 025 Eenvoudig Trouwen Utrecht 026 Eenvoudig Trouwen Utrecht 027 Eenvoudig Trouwen Utrecht 028 Eenvoudig Trouwen Utrecht 029 Eenvoudig Trouwen Utrecht 033 Eenvoudig Trouwen Utrecht 034 Eenvoudig Trouwen Utrecht 035 Eenvoudig Trouwen Utrecht 036 Eenvoudig Trouwen Utrecht 037 Eenvoudig Trouwen Utrecht 038 Eenvoudig Trouwen Utrecht 039

Lijkt het jouw ook super leuk om bijvoorbeeld in februari te trouwen? Om ontspannen en in het bijzijn van alleen speciale mensen je bruiloft te vieren? Laten we afspreken.

Graag! >>