HENSCHOTERMEER LOVESHOOT | MARJOLEIN & KENNY

LoveShoot Henschotermeer

We bezoeken het Henschotermeer in het Utrechtse Woudenberg voor de winterse loveshoot van Kenny & Marjolein. Een geweldige omgeving met alle ingrediënten die nodig zijn voor fantastische plaatjes. Het licht, het water, de regenboog, de bomen, de lucht, de sneeuw, eigenlijk complimenteert de hele omgeving dit prachtige koppel in de sneeuw.

Huwelijksaanzoek in Rome.. alles wat mis kon gaan ging mis

We gaan terug in de tijd. Op de dag dat ze tien jaar samen zijn, vraagt Kenny haar ten huwelijk in Rome. Een bijzondere dag, die helaas niet zo romantisch verloopt zoals hij bedacht had. De immense drukte bij de Trevifontein maakt het toch geen geschikte plek voor een aanzoek. Helaas. En tot overmaat van ramp wil Marjolein na een pauze op de hotelkamer niet meer mee naar een barretje waar Kenny het helemaal bedacht heeft. Eenmaal aangekomen bij hun verblijf bleek het hotel geen enkele kamer met balkon te hebben. Dus diner bij maanlicht zat er ook niet in.

Volgende optie was op locatie Marjolein ten huwelijk vragen: Marjolein had het idee donderdags – de dag dat wij 10 jaar bij elkaar zouden zijn – naar het Vaticaan te gaan, dat vond Kenny nou niet echt romantisch. Hij heeft het idee uit haar hoofd kunnen praten om vervolgens naar de Trevi fonteinen te gaan, wat vervolgens zo ontzettende druk was dat op de knieën gaan geen optie was, er überhaupt staan was al een opgave op zich.

Op zijn knieën

Eenmaal gegeten gingen ze terug naar het hotel. Marjolein wilde zich graag opfrissen, dus ging het bad in op de hotelkamer; make up af, haar in een knot, muziekje aangezet. Die krijg ik dus nooit meer naar beneden, dacht Kenny, maar hij probeerde het toch: “Schat zo nog even wat drinken?” Het antwoord was kort maar krachtig: “Dan moet ik weer m’n make up en haar doen.”Ok, leuk geprobeerd, maar poging mislukt. Inmiddels was het al 11 uur in de avond, en het moest die dag nog gebeuren! 

Zodra Marjolein uit bad was, in haar slaapkleding, ging Kenny op zijn knieën en vroeg haar of ze wilde gaan trouwen en ze zei gelukkig JA! Dit gelukkige moment wilden ze bezegelen met champagne, dat werd vervolgens Prosecco uit de minibar. Maar Marjolein kan zeggen: “Ik ben gevraagd in Rome, op de dag dat we tien jaar samen waren, door mijn man die nooit wilde trouwen. Wat wil je nog meer?!” Zo is het maar net Marjolein.

Een mooie manier om te wennen aan de camera

In het voorjaar van 2019 is het moment daar: de bruiloft. Zo’n loveshoot is dan ook een geweldige manier om de fotograaf uit te proberen en te wennen aan de camera en de aanwijzingen. Nou, dat is goed gelukt, de beelden spreken voor zich. We vinden het superleuk dat we ook de grote dag mogen fotograferen. Kenny & Marjolein, ze zijn al meer dan tien jaar samen, maar nog lang niet op elkaar uitgekeken. Ze vinden het heerlijk om samen saaie dingen te doen, zonder dat het maar een moment verveeld. Een stel wat elkaar goed aanvult. Het doorzettingsvermogen van Marjolein helpt Kenny om net dat beetje extra te geven. En de realistische blik van Kenny helpt Marjolein om de zaken te relativeren.

Tijdens de Loveshoot knalt de kurk en zijn alle voorwaarden perfect

Wat een verhaal. Rome, het huwelijksaanzoek is voor hen een dag om nooit te vergeten, net zoals deze Love Shoot. Op de foto’s zie je dat hier de champagneglazen wel aanwezig waren, dat de kurk knalde en alle voorwaarden voor dit mooie paar perfect waren zoals zij dat verdienen. Koud was het wel die dag aan het Henschotermeer brrrr… maar de warmte van Kenny & Marjolein maakt dat ruimschoots goed.

Geef je nu op voor MD! >>

001 LoveShoot Henschotermeer 002 LoveShoot Henschotermeer 003 LoveShoot Henschotermeer 004 LoveShoot Henschotermeer 005 LoveShoot Henschotermeer 006 LoveShoot Henschotermeer 007 LoveShoot Henschotermeer 008 LoveShoot Henschotermeer 009 LoveShoot Henschotermeer 010 LoveShoot Henschotermeer 011 LoveShoot Henschotermeer 012 LoveShoot Henschotermeer 013 LoveShoot Henschotermeer 014 LoveShoot Henschotermeer 015 LoveShoot Henschotermeer 016 LoveShoot Henschotermeer 017 LoveShoot Henschotermeer 018 LoveShoot Henschotermeer 019 LoveShoot Henschotermeer 020 LoveShoot Henschotermeer

Wil je ook zo’n bijzondere loveshoot bij het Henschotermeer? Vraag naar de mogelijkheden.

Ja, dit lijkt me leuk! >>