6 TOP REDENEN VOOR LOVESHOOT

Loveshoot Moment Design Utrecht

HEEL ERG LEUK

Een loveshoot is voor meerdere redenen de moeite waard. Naast dat het gewoon heel erg leuk is, even quality time met elkaar, heeft het ook nog praktische redenen. We zetten de 6 TOP redenen voor het maken van de loveshoot even voor je op een rij.

Loveshoot Bij De Oude Steenfabriek

ONLINE vs IN HET ECHT

  1. Tegenwoordig zoek je alles online op. Het zoeken naar een fotograaf, de prijzen en stijlen kun je vergelijken, reviews lezen. De meeste kennismakingsgesprekken doen wij tegenwoordig ook via Teams, maar hoe leuk is het om elkaar in het echt te ontmoeten? En daar is onze loveshoot perfect voor. We zien elkaar in het echt (en het kan ook op 1,5 meter), we kunnen elkaar vragen stellen zonder dat er een scherm tussen zit. Dat voelt echt anders, heel fijn!

Love Shoot Centrum Utrecht

WENNEN AAN FOTOGRAAF

2. Met zo’n loveshoot kun je ook wennen aan de fotograaf. Je staat meestal niet iedere dag voor zo’n lens en je huurt niet jaarlijks een fotograaf in. Daarom is het de uitgesproken manier om alvast te wennen aan de fotograaf. Als je nu al gewend bent, dan gaat het op je bruiloft alleen maar makkelijker.

Loveshoot In Het Zwart Wit

WENNEN AAN LENS

3. De hele dag lopen we met onze mobieltjes rond en maken we foto’s. Maar een professionele camera met een echt goede lens is wel even iets anders dan een mobiel. De lens is een groot, donker gat en sommige mensen voelen zich daar er ongemakkelijk door. Door alvast te wennen aan de lens worden de foto’s op je bruiloft alleen maar meer ontspannen.

Gezinsshoot Utrecht

LEUKE VRAGEN

4. Wij vragen je niet om te poseren en om op commando te lachen. Wij stellen je leuke vragen en geven je kleine opdrachtjes waardoor het allemaal een stuk natuurlijker voelt en oogt. We zijn niet voor niks de LoveShootExpert. Je zult merken op je bruiloft dat je niet meer vreemd opkijkt als we tijdens het maken van de groepsfoto’s aan je gasten vragen: “Welk soort fruit zou de bruid zijn?”

Loveshoot Lente Bloesem Utrecht

UITNODIGING

5. Nog een TOP reden voor het maken van foto’s vóór de bruiloft is dat je alvast superleuke foto’s van jullie samen hebt. Deze foto’s kun je gebruiken voor jullie uitnodiging, de save-the-date kaart, het bedankkaartje of gewoon tof voor op de schouw bij oma’s of moeders!

KennismakingsLoveShoot

VRAGEN STELLEN

6. Elkaar ontmoeten tijdens onze loveshoot heeft als voordeel dat jullie alle vragen kunnen stellen over je bruiloft. Vaak gaat dat makkelijker dan via de mail. “Hoe verloopt de ceremonie?”, “Hoeveel tijd neemt de shoot in beslag?”, “Kunnen er ook groepsfoto’s gemaakt worden?” “Wat doen we als het regent en wat als alles een beetje uitloopt?” We hebben zoveel ervaring, dat we bijna een wandelende encyclopedie zijn op het gebied van bruiloften. Heb je een vraag? Nu kun je ze stellen!

Love Shoot In Het Groen

Dit zijn de 6 TOP REDENEN om ons te kiezen voor je bruiloft en ook om te kiezen voor de LOVESHOOT bij ons. Zo leuk, deze voorpret. Zien we je snel?

Zwangerschapsreportage Soesterduinen 6

Dit zijn 6 ULTIEME REDENEN om ons te kiezen voor je bruiloft en om ook te kiezen voor de LOVESHOOT vooraf bij ons. Zo leuk, deze voorpret. Zien we je snel?