TROUWEN IN AMERSFOORT

Trouwen In Amersfoort 010

INTIEM EN KLEIN

Zij hoefde niet perse te trouwen maar wilde wel een ring. Hij vroeg haar en beloofde die ring. En nadat de plannen meer concreet werden liep het een klein beetje uit de hand (hun woorden!). Ok, dan ook een jurk én een pak én een fotograaf! Het bleef wel intiem en klein en precies zoals zij wilden trouwen in Amersfoort. Klein maar toch een echte bruiloft.

FAVORIET

Het is een geweldige, warme middag en avond in Amersfoort en ze hebben de aller aller dierbaarsten om hen heen. Laura kleedt zich in de slaapkamer om en Bas in de woonkamer. Kleding komt bij Valkengoed Wedding Fashion vandaan en haar/make-up wordt gedaan door Styling by M. We starten de shoot bij hun favoriete restaurant Bij Lot en daar gaan ze na de ceremonie ook weer heen. We maken foto’s in park Schothorst en ook stoppen we nog even bij de koppelpoort in Amersfoort.

OUDE STADHUIS

Ze geven het JA-woord en de ringen aan elkaar in het oude stadhuis van Amersfoort en dat terwijl de zon mooi door de ramen schijnt. Een eenvoudige ceremonie maar wel persoonlijk. En via FaceTime kijkt familie op afstand mee. Laura & Bas, bedankt voor de mooie dag. Heel veel geluk samen!
Ga je ook klein en eenvoudig trouwen in Amersfoort? Ook dan zijn mooie foto’s onmisbaar. Neem contact met ons op en we vertellen je meer.
Trouwen In Amersfoort 001 Trouwen In Amersfoort 002 Trouwen In Amersfoort 003 Trouwen In Amersfoort 004 Trouwen In Amersfoort 005 Trouwen In Amersfoort 006 Trouwen In Amersfoort 007 Trouwen In Amersfoort 008 Trouwen In Amersfoort 009 Trouwen In Amersfoort 010 Trouwen In Amersfoort 011 Trouwen In Amersfoort 012 Trouwen In Amersfoort 013 Trouwen In Amersfoort 014

Ga je ook klein en eenvoudig trouwen in Amersfoort? Dan zijn foto’s onmisbaar.
Neem contact met ons op en we vertellen je meer.