MOMENT DESIGN DE VERDIEPING | LOVESHOOT

Zwangerschapsshoot

Hoe bijzonder is het om de Workshop Moment Design De Verdieping te mogen geven. Deze twee lieverds staan tijdens het praktijkgedeelte voor onze lens: Nicole en Rik. We geven onze Verdiepingsworkshop Moment Design voor fotografen die zich echt willen verdiepen.

ZWANGERSCHAPSSHOOT

Dit is de tweede keer dat we dit paar mogen fotografen en zoals je misschien nog weet: Nicole is zwanger. Ze heeft een prachtige bolle buik en Rik steunt haar in alles. Ik heb zo van jullie genoten Nicole en Rik! Sterkte met de laatste loodjes. Geniet ervan.

Wil je ook meer diepte in je shoots en heb je eerder de workshop Moment Design gevolgd? Stuur ons dan een bericht of kijk op deze pagina. Wil je weten wat je met deze techniek op een bruiloft kunt doen? Bekijk dan onze Trouwpagina.

Zwangerschapsshoot Zwangerschapsshoot Zwangerschapsshoot Zwangerschapsshoot Zwangerschapsshoot Zwangerschapsshoot Zwangerschapsshoot

MOMENT DESIGN TEACHER

Heb je ook zo genoten van deze foto’s en heb je interesse in Moment Design? Wij vertellen je graag hoe je deze techniek kunt gebruiken tijdens je reportages. Of het nu een gezinsreportage is of een bruiloft, de MD techniek is bij altijd toe te passen. Als Moment Design Teacher leggen we haarfijn hoe het werkt, en wat jij als fotograaf tijdens een shoot bijdraagt. Geef je op voor een van onze workshops. Tot snel!

Geef je nu op voor MD! >>
Posted in , ,