MINI SESSIE LOVESHOOT | USHA & RICHARD

Mini Sessie Loveshoot

Het is koud maar warm tegelijk! Met Usha en Richard gaan we op pad om kennis te maken én ook om direct een Mini Sessie Moment Design LoveShoot te maken. Wat een heerlijk stel en wat hebben ze het naar hun zin. Ze kunnen zich ontspannen en hebben bijzondere momenten samen. Ze doen het hartstikke goed, ondanks de koude wind. Ik krijg het er zelfs warm van. . En over een paar maanden zien we elkaar weer, voor hun bruidsreportage in Utrecht! We kunnen niet wachten.<3

MINI SESSIE LOVESHOOT

We hebben ze een vragenlijst gestuurd die zij heel openhartig ingevuld hebben. Zo leren we ze een beetje beter kennen. Zij zou wel iets meer van zijn doorzettingsvermogen willen. “En Richard heeft een echte werkmentaliteit, niet klagen maar dragen. Hoe zwaarder het werk hoe meer hij in zijn element is.” Hij is nog steeds verliefd op haar omdat ze hem begrijpt en ze vult hem goed aan. “Ze verrast me nog steeds.”

Wil je ook zo’n mooie, stoere loveshoot? Dat kunnen wij ons helemaal voorstellen. Vraag naar de mogelijkheden! Hebben jullie trouwplannen en ben je nog op zoek naar inspiratie? Neem een kijkje op onze andere blogs!

Mini Sessie Loveshoot 001 Mini Sessie Loveshoot 002 Mini Sessie Loveshoot 003 Mini Sessie Loveshoot 004 Mini Sessie Loveshoot 005 Mini Sessie Loveshoot 006 Mini Sessie Loveshoot 007 Mini Sessie Loveshoot 008 Mini Sessie Loveshoot 009

Trouwplannen en eerst even wennen aan de camera? We laten je graag ervaren hoe leuk en bijzonder een fotosessie bij ons kan zijn. Meld je aan en vraag naar de mogelijkheden. Ga je klein en intiem trouwen in Utrecht? Voor iedere bruiloft hebben we een passend pakket.

Ik heb interesse! >>