LOVESHOOT MET LINDA & ROY | UTRECHT

Minisessie Loveshoot

Wat is dit een leuke LoveShoot met Linda en Roy! We hebben afgesproken bij de Oude Steenfabriek in Hoograven voor het maken van een loveshoot van dit stel. Nog een paar weken en dan verwachten hun jonge kruimel. Linda straalt en Roy kan niet wachten! Mooi om deze twee mensen zo gelukkig te zien.

NOG STEEDS VERLIEFD

Het eerste dat haar opviel, toen ze elkaar voor het eerst ontmoette, was dat hij toch iets kleiner was dan ze verwacht had. Hij zag als eerste haar sprankelende ogen. Ze is nog steeds verliefd op hem omdat hij de liefste, meest oprechte, grappigste en heerlijkste persoon is om tijd mee door te brengen. Hij maakt haar compleet gelukkig! En hij is nog steeds verliefd op haar omdat ze een sterke vrouw is en omdat ze van hem een beter mens maakt. Als dat geen liefde is.

TROUWPLANNEN

Willen jullie ook zo’n geweldige LoveShoot zoals die van Linda & Roy? Vraag naar de mogelijkheden! Hebben jullie plannen om te trouwen? Super! Laten we dan afspreken bij ons op kantoor. We vertellen graag meer.

Minisessie Loveshoot 001 Minisessie Loveshoot 002 Minisessie Loveshoot 003

Heerlijk, he, foto’s van deze twee samen. Zou je dat ook wel willen van jou en je partner maar heb je geen trouwplannen? Ook met jullie maken we heel graag een afspraak. Tot snel, voor die bijzondere ervaring!

Blogs >>
Posted in ,