LOVESHOOT IN DE WINTER | UTRECHT

Loveshoot In De Winter

Ze kennen elkaar al jaren en zijn overduidelijk dol op elkaar. Via een gemeenschappelijke kennis komen we met in contact met Lynn en Tom en we spreken elkaar voor het eerst tijdens de loveshoot op deze mooie dag in de winter.

OUDE STEENFABRIEK

We hebben afgesproken voor een korte mini sessie bij de oude steenfabriek. Het is zondagochtend en de zon doet goed zijn best de kou te verjagen. Maar ook Lynn & Tom houden elkaar warm met warme antwoorden op onze Moment Design vragen en opdrachtjes.

LETTERS, KNUFFELS, BELOVEN

Als je vaker onze loveshoots bekeken hebt herken je misschien bepaalde opdrachtjes. Zo omschrijven Lynn en Tom elkaar aan de hand van de letters van hun naam, geven ze elkaar 5 verschillende knuffels en beloven ze elkaar kleine en iets grote dingen. Heerlijk om hun reactie te zien en zooo leuk om op een andere manier gefotografeerd te worden.

TROUWPLANNEN

Wil je ook op deze manier gefotografeerd worden? Heb je trouwplannen? Laten we afspreken voor een loveshoot om elkaar te leren kennen.

Ja, dit lijkt me leuk! >>

Loveshoot In De Winter

Loveshoot In De Winter

Loveshoot In De Winter

Loveshoot In De Winter

Loveshoot In De Winter

Loveshoot In De Winter

 

Lijkt zo’n loveshoot je ook wel iets? Wil je samen met je lief op de foto, zonder dat je hoeft te poseren of ongemakkelijk in de camera hoeft te kijken?  Stuur ons een bericht en we maken snel een afspraak. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg (klik op like!) ons dan op Facebook.

Ja, dit lijkt me tof! >>