LOVESHOOT IN DE MIST | MIRANDA & GREGORY

Loveshoot In De Mist

LOVESHOOT IN DE MIST

Miranda & Gregory mag ik fotograferen tijdens een loveshoot in de mist, in de omgeving van Utrecht, maar het was wel enorm mistig! Ondanks de kou hebben we zeker wel genoten. En het was het heerlijk om je achteraf weer op te warmen aan een warme kop koffie. 😉 Gelukkig was Key West Beachhouse in de buurt.

TWIJFELKONT

Als ze een karaktereigenschap van elkaar zouden mogen kiezen dan zou Miranda zijn beslissingsvaardigheid kiezen. “Ik ben een enorme twijfelkont en kan me soms heel erg druk om iets maken en hij neemt de beslissing en twijfelt daarna niet meer.” Hij zou haar altijd positieve karakter kiezen. “Omdat ik nog wel eens onverschillig kan overkomen wat niet altijd zo is. Hierdoor word ik wel eens verkeerd beoordeeld.”

ZOOO ROMANTISCH

Een van de liefste dingen die Gregory heeft gedaan voor Miranda (volgens Miranda) is het huwelijksaanzoek. “Hij is niet heel goed in het voorbereiden van een verassing en dit heeft hij goed aangepakt. We waren naar Tropical Island en gingen ’s avonds na het eten nog even zwemmen. Na het zwemmen zijn we nog een rondje door het zwembad gelopen, waarna we op een bedje op het strand gingen liggen. Daar is hij op zijn knie gegaan.” Zoooo romantisch!

SURPRISE PARTY

Gregory vond het liefste dat ze tijdens zijn verjaardag een surprise party had geregeld. “Die ze zo goed had geregeld dat zelfs mijn toenmalige baas van La Place ook mee deed. Hij had er voor gezorgd dat we zo snel mogelijk naar huis konden wat meestal heel lang bij ons duurde. Thuis aangekomen had ze de hele tuin versierd en waren al mijn vrienden aanwezig.” Kijk, als dat geen echte liefde is!

Dank je wel Miranda & Gregory. De mist geeft een extra dimensie aan jullie foto’s, echt heel sfeervol. Heel veel geluk samen. Willen jullie ook zo’n leuke vragenlijst en een fijne shoot? Vraag ‘m hier aan.

Ja, dit lijkt me leuk! >>

Loveshoot In De Mist 001 Loveshoot In De Mist 002 Loveshoot In De Mist 003 Loveshoot In De Mist 004 Loveshoot In De Mist 005 Loveshoot In De Mist 006

Wil je ook een LoveShoot afspreken? Vraag naar de mogelijkheden!

Ik heb interesse! >>
Posted in ,