HERFST LOVESHOOT IN AMELISWEERD

Loveshoot Met Heleen Klop

LANDGOED AMELISWEERD

Dit paar kennen we al: Sjieuwke en Lex. Met hen wandelen we door het mooie landgoed Amelisweerd tijdens deze Herfst Loveshoot. Eerder dit jaar trouwden ze bij de Botanische Tuinen in Utrecht, op zo’n mooie plek, op de langste dag van het jaar.

FOTOGENIEKE HERFST

Hun bruiloft, in de kassen van deze geweldig fotogenieke plek, was voor ons een fijne thuiswedstrijd. Wat heeft Utrecht toch een mooie locaties in en rond de stad. Voor iedere smaak is er wel iets. En in de herfst heb je weinig meer nodig dan een lief stel en dit landgoed met een bos.

DE MOEITE WAARD

Wil je ook samen op de foto? De mooie omgeving van Utrecht ontdekken? Naast Landgoed Amelisweerd in de herfst is er keuze genoeg. Laten we snel iets afspreken en een toffe plek kiezen. Ieder jaargetijde is de moeite waard!

Herfst Loveshoot in Amelisweerd met Heleen Klop

Wil je ook een leuke Herfst Loveshoot in Amelisweerd, en dat kan natuurlijk ook in de lente, zomer of winter, stuur ons dan een berichtje. Laten we samen een datum prikken.

Ja, dit lijkt me leuk! >>

ps Deze reportage maakten we na de bruiloft. Het is een andere volgorde dan we normaal gesproken doen. Dat heeft met de korte voorbereiding van deze bruiloft te maken. Maar je ziet, ook daar gaan we soepel mee om.

Posted in ,