LOVESHOOT IN PRAAG | AIKA & MARAT

LoveShoot Praag

LOVESHOOT IN PRAAG

We ontmoeten Aika en Marat in de hoofdstad van Tsjechië, Praag. Ze bezoeken de stad tijdens hun rondreis in Europa. Ze zijn al lang bevriend met Natalya en Miro, meer over dit koppel in onze andere blog, en ze zijn een paar dagen op bezoek. En wij mogen hen tijdens onze FotoTrip op de foto zetten, een Destination LoveShoot bij de burcht van Praag. Zo tof! Dit mooie stel komt uit Azerbaijan en is echt dol op elkaar. Het kost dan ook niet veel moeite om hen te laten ontspannen en volledig in elkaar te laten opgaan.

ORGANISATIETALENT

Als Aika een karaktereigenschap van Marat zou mogen hebben is dat hij altijd goed gehumeurd is. En hij is dol op haar organisatietalent. “Ze heeft haar zaakjes op orde.” Het liefste dat Aika voor Marat heeft gedaan, volgens hem dan, is het organiseren van zijn verjaardag, toen ze in Thailand waren! En hij moet altijd lachen als ze begint met dansen. Dit leuke stel is nog maar een paar dagen in Praag. Daarna reizen ze terug naar hun huis en baby in Bakoe. Dat is natuurlijk ook wel weer heel fijn.

GRAPPIGE EN BIJZONDERE MOMENTEN

Een fotosessie als deze is echt heel bijzonder, voor ons maar ook voor hen. We creëren mooie, grappige en bijzondere momenten. En dat kan in iedere taal. Wil je ook een LoveShoot in deze geweldige stad? Stuur ons een bericht en we kijken samen naar de mogelijkheden. Wil je meer lezen over de Citytrip naar Praag? Die kun je hier vinden.

Ik heb interesse! >>

002 LoveShoot Praag 003 LoveShoot Praag 005 LoveShoot Praag 007 LoveShoot Praag 008 LoveShoot Praag

Wil je ook een loveshoot? In Nederland of ergens anders? Geef ons een seintje en we ontmoeten je graag!

Ja, dit lijkt me leuk! >>
Posted in ,