FESTIVALBRUILOFT DORDRECHT | BEA & JOOST

Trouwen in Kas Dordrecht

Wat super is dit toch. Deze twee lieverds zeggen echt JA tegen elkaar, in de mooie kas bij het prachtige De Eikenhof! Wat een heerlijk dag is het. Het is een drukte van belang en iedereen lijkt bezig met de voorbereidingen. Vandaag zijn we op een echte festivalbruiloft in Dordrecht. Alles, maar dan ook alles hebben ze zelf geregeld, and we love it!

FESTIVALBRUILOFT IN DORDRECHT

Bea & Joost geven elkaar het JA-woord in de gezellige kas van De Eikenhof. En daarna zijn er de felicitaties en een toost in de mooie ruime tuin. Er is een hangmat en zelfs ook een grote schommel! Wat een heerlijke, fotogenieke plek! Nogmaals gefeliciteerd Bea & Joost.

MEER INSPIRATIE

Ga je binnenkort trouwen en wil je ook een topfotograaf? Vraag naar de mogelijkheden! Meer inspiratie zien over deze bruiloft en andere bruiloften en loveshoots? Bekijk onze andere blogs.

Blogs >>

Trouwen in Kas Dordrecht Trouwen in Kas Dordrecht Trouwen in Kas Dordrecht

 

Trouwen in Kas Dordrecht Trouwen in Kas Dordrecht Trouwen in Kas Dordrecht Trouwen in Kas Dordrecht Trouwen in Kas Dordrecht Trouwen in Kas Dordrecht Trouwen in Kas DordrechtMeer willen weten over ons of misschien wel over onze werkwijze? We vertellen het je graag. Ook zijn we benieuwd naar jullie en wat jullie plannen zijn. Waar kunnen we jullie mee helpen? Stuur ons een bericht en we maken snel een afspraak om elkaar te informeren!

Ik heb interesse! >>