BRUILOFT | SOESTERBERG | MONTFOORT

Getrouwd Bij De Commanderije Montfoort

Nog niet eerder waren we in Montfoort voor een bruiloft, al kennen we deze stad zeer goed, dus we hadden er enorm veel zin in. In de planning stond dat het niet ging regenen, dus een binnenlocatie voor de fotosessie was niet nodig gaf de bruidegom aan? En hij heeft gelukkig helemaal gelijk gekregen. Op onze rit naar de verschillende woningen gingen de ruitenwissers nog heen en weer maar daar aangekomen brak de zon door! ☀️

PALEIS SOESTDIJK

Dit bruidspaar heeft een speciale connectie met Paleis Soestdijk, vandaar dat we daar de LoveShoot maakten eerder dit jaar en ook de reportage op hun trouwdag. Vanaf paleis Soestdijk vertrokken we naar Montfoort voor de ceremonie in De Commanderije, om daarna de rest van de middag en avond te genieten bij De Heeren van Montfoort. Aan het einde van de middag werd er een podium opgebouwd er waren er 3 gastoptredens. Dit was een totale verrassing voor de gasten en het dak ging er dan ook af. Lieve R&J, geniet nog maar lang na, want de foto’s zijn er voor om keer op keer te bekijken.

OOK VAN PLAN OM TE TROUWEN?

Ook van plan om te gaan trouwen en gaan jullie je bruiloft vieren in Montfoort? Kun je niet wachten om met ons kennis te maken? Super, dat kan geheel vrijblijvend. Tot snel!

Trouwen In Montfoort

Bruidsreportage Bij Paleis Soestdijk

Trouwreportage Bij Paleis Soestdijk

Nieuwsgierige Gasten Bij Bruidsreportage

Bruidsreportage Bij Theehuis Paleis Soestdijk

Trouwen Bij De Commanderije Montfoort

Getrouwd Bij De Commanderije Montfoort

Ook van plan om te gaan trouwen en wil je kennismaken met ons? Dat kan, en is geheel vrijblijvend. Tot snel! 

Contact opnemen! >>
Posted in ,