Eenvoudig En Intiem Trouwen

Eenvoudig Trouwen In Utrecht En Zeist
Eenvoudig Trouwen In Utrecht En Zeist
Eenvoudig Trouwen In Utrecht En Zeist

Wil je klein trouwen, met een select en intiem gezelschap? Met alleen je fijnste familie en vrienden om echt samen te genieten? Wil je een persoonlijke ceremonie in een kleine zaal? Maar vind je fotografie en foto's van deze speciale dag wel erg belangrijk? Dan kunnen wij je helpen en is onze Eenvoudig Trouwen Pakket perfect voor jullie. De focus ligt op jullie tweeën en jullie gasten. Van te voren willen we weten wat jullie belangrijk vinden, in het leven en op deze dag. En we willen weten wat jullie later willen herinneren van deze dag. Zijn het de unieke momenten, de gasten, de sfeer? Daar kunnen we wat mee. Op deze pagina lees je alles over onze fijne werkwijze en tarieven. Spreekt dit jullie aan? Laten we dan snel kennismaken! Kijk ook voor meer inspiratie op onze trouwblogsHeleen & Wim

Heleen Klop en Wim Blom

Onze werkwijze bij Eenvoudig Trouwen

Eenvoudig Trouwen Bij Goudenstein Maarssen

Voor de bruiloft

Icoon hartje

Zeker als je niet vaak (of nooit) een fotograaf inhuurt kan de keuze best spannend zijn. En een bruiloft is zo uniek. Dan mogen de foto's niet mislukken. Daar wil je een pro voor. Wij zijn er voor jullie. Om elkaar beter te leren kennen spreken we graag met jullie (online) af. Zo zien en horen we elkaar en inventariseren we of jullie wensen overeen komen met hoe wij werken. Voelt het goed? We nemen er de tijd voor.

Icoon camera

We weten dat gefotografeerd worden voor de meeste mensen spannend is. Het is onze taak dit ongemakkelijke gevoel zo snel mogelijk bij je weg te nemen. Door onze speciale techniek laten we je snel ontspannen en de camera zelfs helemaal vergeten. Even tijd voor elkaar. En wil je toch iets meer voorbereiding, dan kun je altijd nog kiezen voor een KennismakingsLoveshoot. Dan ervaar je vast hoe het straks zal zijn.

Icoon schrijven

Zeker als je niet van poseren houdt, maar wel wat aanwijzingen wilt krijgen is een KennismakingsLoveshoot prettig. Zo leren we jullie al beter kennen en dat ga je straks terugzien op de foto’s. Niet poseren en natuurlijke foto's. Zo leren jullie de fotograaf vast kennen en ervaren jullie ook onze manier van fotograferen. In de week voorafgaand aan de bruiloft hebben we ook nog contact.

Moment Design Shoot Wekeromse Zand
Loveshoot Bij Wekeromse Zand
Loveshoot Bij Wekeromse Zand
Trouwen Bij Fort Vechten Bunnik

Tijdens de bruiloft

Icoon testbalk

Iedereen moet trouwen zoals hij of zij wilt. Of dat nu met een vol programma is of een met slechts een paar hoogtepunten. Wil je alleen de ceremonie op de foto en toffe foto's van jullie samen? Dat is mogelijk met ons kleinste pakket. Wil je dit uitbreiden met extra tijd dan is dit mogelijk tot maximaal 6 uur. Vind je de ceremonie, de receptie, de lunch of een rondvaarttocht door de grachten ook erg leuk om later terug te zien dan is dat mogelijk.

Icoon voetbal

Als je ook het klaarmaken en de 1st look belangrijk vindt, naast de ceremonie, shoot en felicitaties dan is een pakket met twee fotografen iets voor jullie. Wij zijn er samen voor jullie en voor jullie gasten. Onopvallend leggen we alles vast wat er gebeurt die dag. Zelfs bij kleine gezelschappen gaan we op tussen jullie gasten. Op die manier fotograferen wij jullie zoals jullie echt zijn. Zo'n mooie herinnering, voor altijd.

Trouwen In Vianen 021
Trouwen In Montfoort 031
Trouwen Bij Het West Indisch Huis Amsterdam 014

Na de bruiloft

Icoon drankje

Na de bruiloft willen jullie vast even bijkomen en vooral nagenieten. Jullie krijgen snel een uitnodiging om bij ons op kantoor de foto's te bekijken tijdens de Première. Wonen jullie verder weg en is langskomen moeilijk dan kan dit ook online via onze mooie online gallery.

Icoon winkelwagen

Tijdens de Première laten we jullie foto's zien en ook de online gallery. We bespreken ook hoe jullie album eruit gaat zien. We hebben diverse soorten en maten. Eenvoudige en ook luxe trouwalbums in een mooie box. De omslag kan van stof zijn of van prachtig leer.

Icoon huis

Na de Premiere ontwerpen we het album in overleg met jullie. Het album wordt binnen 4 weken bij jullie thuis bezorgd. En ook zijn er mooie albums voor de ouders of kinderen. Ook als jullie iets moois aan de muur is dit mogelijk, via de online gallery.

Eenvoudig Trouwen In Utrecht
Trouwen Op Terschelling
Trouwen In Vianen 008

Tarieven eenvoudig en intiem trouwen

EENVOUDIG & INTIEM TROUWEN / GEREGISTREERD PARTNERSCHAP 2 uur €895

Wil je foto's van de korte ceremonie van een toffe fotoshoot samen? Dan is dit een prima pakket!

  • Kennismakingsgesprek via Teams
  • 1 fotograaf
  • 2 uur fotografie
  • Digitale bestanden, in hoge en lage resolutie
  • Mini-album 15x15 cm met 20 pagina's t.w.v. € 175 (upgrade naar basis of luxe album mogelijk)
  • Alle foto's individueel en met zorg nabewerkt in de HELEEN KLOP fotografen-stijl
  • Inclusief btw, reistijd en reiskosten binnen regio Utrecht
  • Heldere en duidelijke communicatie via telefoon/email/WhatsApp

 

Trouwen in het buitenland

Ga je trouwen in het buitenland en wil je de bruiloft door een zeer ervaren reis- en bruidsfotograaf vastleggen? Dat kan, wij reizen graag met jullie mee! Denk dan ook eens aan een After Wedding Shoot! Neem tijdig contact met ons op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Bruidsreportage Rhenen en Echteld

Wat was het een prachtige bruiloft met deze mooie mensen. We begonnen de dag met een speciaal moment: de first...
Lees meer >> about Bruidsreportage Rhenen en Echteld

Eenvoudig Trouwen In Houten

INTIEME BRUILOFT Dit paar besluit Eenvoudig te trouwen in de grote zaal van het gemeentehuis in Houten. Slechts een paar...
Lees meer >> about Eenvoudig Trouwen In Houten

Loveshoot Prewedding In Utrecht

GENERALE REPETITIE Hoe leuk is het als je de foto's van de loveshoot of prewedding shoot, kunt gebruiken voor je...
Lees meer >> about Loveshoot Prewedding In Utrecht