Een fantastische herinnering

Trouwen in Soest

Heleen & Wim zijn een geweldig fotografenteam. Nadat we hun site hadden bekeken waren we vooral enthousiast over de mooie en spontane foto’s. We hebben vervolgens geskyped met Heleen. Zij geeft helder en duidelijk aan wat de mogelijkheden zijn. Heel fijn om meteen gerustgesteld te worden dat zij altijd een professionele achtervang hebben zodat het vastleggen van de bruiloft is verzekerd.

Op de dag zelf – tropische temperatuur en felle zo’n – heeft Heleen alle speciale maar vooral ook spontane momenten vastgelegd. Ze maakt heel makkelijk contact ook met de gasten. Ze stelt hen op hun gemak door grappige vragen te stellen en voilá prachtige spontane foto’s met een echte lach.

Heleen heeft de sfeer van de dag perfect vastgelegd. Wat een vakvrouw! Nadat we de foto’s hadden ontvangen hebben we met Heleen & Wim gesproken over de mogelijkheden van een fotoalbum. Ze hebben ons enorm goed geïnformeerd. We kregen een concept en hebben onze extra wensen goed kunnen bespreken. Het resultaat is een fantastische herinnering aan onze mooiste dag!