Heleen Klop fotografen is top!

Heleen Klop fotografen is top! Een paar weken geleden heeft Iris gefotografeerd bij onze ceremonie en het proostmoment; Iris maakt prachtige foto’s en is super relaxed! Vooraf hadden we een fotosessie in het park, waarbij we ons meteen op ons gemak voelden. Tijdens de ceremonie was Iris onzichtbaar en dit leverde prachtige niet-geënsceneerde foto’s op!…

Lees meer

Zeer spontane mensen

Hele fijne ervaring gehad. Heel erg blij met het resultaat. Zijn zeer spontane mensen, ze gingen totaal in ons gezelschap op. Goed overlegd, kwamen met leuke ideeën. Echte aanraders!!

Lees meer

Heleen heeft ons uitstekend geadviseerd zowel voor als tijdens onze trouwdag met prachtig foto’s als gevolg.

Lees meer

Totaal niet statisch

Een erg goede en vriendelijke fotograaf die goed meedenkt. Komt met leuke ideeen en maakt dat de foto’s totaal niet statisch worden. Met leuke opdrachten zorgt ze ervoor dat je kan ontspannen en dat er schitterende fotos komen. Aanrader!

Lees meer

Heleen communiceert prettig en duidelijk

Onze bruiloft was een onvergetelijke dag, mede namens Heleen en haar collega die er de hele dag bij waren. Zij hebben alles vastgelegd, en elke foto is raak. Dat terwijl we van het merendeel niet eens gemerkt hebben dat er een foto van gemaakt werd! Daarnaast was de loveshoot die in het pakket zat een…

Lees meer

De loveshoot vooraf was heel fijn

Heel blij dat wij Heleen en Wim als fotografen op onze bruiloft mochten hebben! Prachtige ongedwongen foto’s die in een gezellige sfeer gemaakt werden. De loveshoot vooraf was heel fijn, om Heleen en de werkwijze te leren kennen. Heleen en Wim zijn een professioneel, gezellig team die iedereen stralend op de foto zetten. Oog voor…

Lees meer

Geweldige ijsbreker

Heel tevreden. Heleen is vriendelijk, punctueel en professioneel. De love shoot was een geweldige ijsbreker en op de huwelijksdag liep alles heerlijk ongedwongen. Prachtige foto’s en handige link voor de gasten. Fotoboek in diverse soorten leverbaar en snel samengesteld. Kortom: aanrader!

Lees meer

Zij dacht mee

Heleen is een super enthousiaste, vriendelijke en goede fotograaf! De gehele samenwerking richting onze bruiloft hebben wij als prettig ervaren. Er was goed contact en zij dacht mee met onze ideeën. Wij zouden Heleen zeker aanraden!

Lees meer

Prettig en professioneel

Heleen en Wim hebben onze bruiloft perfect weten vast te leggen. Ze waren prettig en professioneel aanwezig, hadden zeer persoonlijke en snelle communicatie. En het eindresultaat: prachtige kleurrijke foto’s. Kan niet beter! De foto’s laten ons elke keer weer helemaal terug gaan in de momenten van onze bijzondere dag. Fantastisch om mee na te genieten!

Lees meer