Zo trots op onze trouwfoto’s!

Trouwen Bij De Landgoederij

De omgang met Heleen & Wim is uitstekend! Via verschillende kanalen goed bereikbaar en snelle reactie, zowel via de mail als whatsapp en heel laag drempelig!

Wim & Heleen hebben beide een ontzettend fijn karakter en denken met je mee en laten ook vanuit hun ervaring je kennismaken met de tal van verschillende mogelijkheden van het maken van de foto, de locatie, (trouw) albums en tot aan een foto Wall Art aan de muur!

Ook weet dit beste duo hoe om te gaan met grote groepen en kids van verschillende leeftijden. Zo halen ze bv een aap uit de tas voor om de lens om zo de aandacht te vangen van de allerkleinste kids. Ook weten ze iedereen spontaan op de foto te krijgen door vragen te stellen. Zo zijn de foto’s spontaan en ongedwongen!

Wij hebben genoten van de aanwezigheid van Heleen & Wim op onze bruiloft. Zo trots op hoe onze trouwfoto’s geworden zijn! Wij hebben ook via Wim & Heleen een prachtig fotoalbum genomen. Ook dit is uiteraard een prachtig exemplaar geworden. En ook hierbij ging het contact weer super makkelijk gewoon via Whatsapp!

Ook hebben wij een prachtige Wall Art aan onze muur hangen waarmee dit duo ons fijn geholpen hebben met de juiste afmetingen ect. wij zijn ontzettend (meer dan) tevreden over de werkwijze en resultaten van dit geweldige duo. Wij gunnen iedereen de professionaliteit van Wim & Heleen.