KennismakingsLoveShoot

Trouwen in Leidsche Rijn

We hadden onze kennismakingsLoveShoot bij Heleen en Wim ter voorbereiding van onze bruiloft. Geweldig, wat hebben we gelachen. Mede dankzij de unieke werkwijze van Heleen en Wim om van te voren een vragenlijst onafhankelijk van elkaar in te vullen. Na een minuut of 5 was het heel gewoon. Lekker je ding doen en je hebt niet meer door dat je bezig bent met een fotoreportage. Onze huwelijksdag nadert nu snel, en voor deze gelegenheid heb ik ook een hele mooie banner laten ontwerpen door Wim die ze samen gezellig bij ons thuis kwam afleveren. Wat is die gaaf geworden zeg!!

Ben jij (de lezer) ook een tikkeltje onzeker voor foto’s, net zoals ik (niet mijn vriendin overigens) neem dan echt contact met Heleen en Wim. Je zult verbaast zijn van het resultaat. Bij ons krijgen ze een dikke 10! Heleen en Wim bedankt voor deze unieke leuke kennismakingsLoveShoot en tot in september.

Ps. Heb je een LoveShoot gedaan of ga je het nog doen, laat dan ook een mooi fotoalbum maken. Dit doen Heleen en Wim ook namelijk. Die van ons is super gaaf geworden, dat is een hele leuke herinnering aan deze dag.

KennismakingsLoveShoot

Laatste Testimonials

Artistieke invulling

Super leuke loveshoot

Ze denken aan details

Ontzettend leuk en leerzaam

Erg fijne fotograaf

Goede reacties

Familiefoto’s

Aanrader

Mooi beeld en gevoel

Samenwerking is uitstekend

Pure weerspiegeling van de dag

Heel bijzondere fotosessie

Echt op je gemak

Superfijne samenwerking

Denken met je mee

Dàt moment van ontspanning

Aanpak beviel ons heel goed

Middag vol liefde

Groot voordeel dat ze met zijn tweeën werken

Ontspannen en prettig