De juiste uitstraling

Review

Heleen is een aanrader voor zakelijke foto’s. Dankzij Heleen heb ik een aantal mooie zakelijke portretfoto’s, die ik graag gebruik. Wat ik zeer prettig vond, is dat ze op zo’n vakkundige wijze meedacht over houding, uitstraling, kleur, kleding, locatie, dat ze mij voorafgaand aan de fotoshoot al op mijn gemak wist te stellen. Tevens gaf dit voor mij de doorslag dat ik voor een professionele foto met de juiste uitstraling een professional moest hebben, en het niet zelf moest doen. Door gebruik van het natuurlijke licht en huiselijke omgeving werd het maken van een zakelijke foto, een ontspannen en gezellige afspraak. Ook de levering van de foto’s deed Heleen zeer vakkundig. Ik kreeg ze zeer snel aangeleverd en helemaal klaar voor gebruik. Super service. Als die van mij aan vervanging toe zijn, of aanvulling behoeven, zal ik zeker bij Heleen terugkomen.