Iedereen voelde zich op zijn gemak

Heleen kwam bij ons bedrijfsfoto’s maken. Iedereen voelde zich op zijn gemak bij haar en dat zie je terug op de foto’s! Met deze beelden kunnen we onze website en social media weer naar een hoger niveau tillen. Hoop haar snel weer te kunnen boeken!

Lees meer

Professionele ervaring

Erg fijne, persoonlijke en vooral professionele ervaring met Heleen Klop. Ze weet precies de bedoeling en de communicatie verloopt erg goed. Aanrader!

Lees meer

Subtiel aanwezig met de mooiste resultaten

UOD

Heleen maakte prachtige foto’s. Subtiel aanwezig met de mooiste resultaten en waar het kan ook een praatje en interesse hebben over de inhoud van het evenement en de mensen die er zijn. Niet onbelangrijk ook; binnen extreem korte tijd alle resultaten bewerkt aangeleverd. Dat is nou precies wat je wilt als je iets groots organiseert.

Lees meer

Verrassende resultaten

Review

Heleen Klop – een fotografe met passie en inlevingsvermogen voor het vak en de klant. Vertaalt de wens van de klant in een concept met verrassende resultaten. Een briljant in de wereld van de fotografie.

Lees meer

Een heerlijk warm mens

Cheska Verhoeven

Heleen is een vakvrouw met wie het prettig werken is, ook als poseren niet je vak is. Haar aanpak en creatieve ideeën zorgen voor een prachtig eindresultaat. Bovenal is Heleen een heerlijk warm mens.

Lees meer

Goede reacties

Review

Met een serie foto’s van mij als Rembrandt heeft Heleen een fantastische prestatie geleverd. De opdracht was foto’s voor de website van mijn nieuwe act Rembrandt van Gein. Ik wilde de 17e-eeuwse sfeer en het licht van Rembrandt in de foto’s terug zien. Dat heeft Heleen heel goed gedaan. En perfect, tot in het lichtpuntje…

Lees meer

Mooi beeld en gevoel

Kroatie Zeilen

Mede door de mooie fotorapportage van Heleen (Kroatië) kunnen we nu een heel mooi beeld en gevoel geven als mensen met ons willen zeilen. Bedankt Heleen!

Lees meer