Relaxte fotoshoot in botanische tuinen

Super relaxte fotoshoot in botanische tuinen Utrecht met de hele familie. Mooie omgeving en relaxte sfeer hebben een heel mooi resultaat opgeleverd. Top foto’s en een erg leuk boekje als aandenken.

Lees meer

Genieten zonder dat je het gevoel krijgt te moeten poseren

Een vrolijke en ontspannen fotomiddag gehad. Heleen is genieten zonder dat je het gevoel krijgt te moeten poseren. Door haar aanpak brengt ze sfeer en lol aan met als resultaat schitterende foto’s. Top ervaring.

Lees meer

wat een prachtige foto’s

Wat een leuke middag hebben we gehad met Heleen en wat een prachtige foto’s heeft Heleen gemaakt. Voor de tweede keer een fotoshoot gehad met Heleen en we hebben er van genoten met ons gezin.

Lees meer

De portret- en groeps-/familiefoto’s kwamen op een fijne manier spontaan (ongedwongen) tot stand. Heleen is flexibel, je kan met haar alle kanten uit. Van het resultaat word je dan ook heel vrolijk!

Lees meer

Ontspannen en prettig

Review

Wij (mijn dochters en ik) vonden het best een beetje spannend. Wij hadden nog nooit zo’n reportage gedaan en waren benieuwd hoe het zou gaan. Maar van het begin af aan verliep het soepel en was het duidelijk wat wij moesten doen. De sfeer was ontspannen en prettig. Het leukst is de manier van foto’s…

Lees meer

Een leuk moment met de hele familie

Review

Communicatie was goed, voor de reportage veel mail en telefonisch contact gehad met Heleen over wat wij graag wilde en wat Heleen voor ons kon realiseren. Heleen was vanaf het eerste moment dat we haar ontmoette erg enthousiast en zorgde ervoor dat we ons op ons gemak voelde. De spontaniteit van Heleen viel direct goed…

Lees meer

Vrolijkheid en verrassend

Review

Vond het gezellig. Fijn dat je het initiatief nam. Had het gevoel dat je goed aanvoelde wat de wens van ons was. Leuk was de vrolijkheid en verrassende manier van ons geruststellen en laten lachen, door de vragen die je stelde.

Lees meer

Leuke situaties

Review

Ik had nog nooit een officiële fotoreportage meegemaakt. De enige foto’s die er ooit gemaakt zijn waren van een schoolfotograaf of van een fotograaf voor pasfoto’s. Wist niet wat ik kon verwachten. Vanaf de kennismaking was er een ontspannen sfeer. Je had niet het gevoel dat er geforceerd foto’s gemaakt werden. De vragen die er…

Lees meer

Ruim de tijd

Review

Heleen is heel spontaan heeft een leuke manier van fotograferen, maakt er echt een feestje van. Neemt ook ruim de tijd voor de shoot. En dat ze leuke opdrachten geeft tijdens de shoot zodat iedereen het naar zijn zin heeft.

Lees meer