Wat is Beloved/Moment Design?

Loveshoot Moment Design Utrecht
Loveshoot Moment Design Utrecht
Loveshoot Moment Design Utrecht

“Jullie liefde mag gezien worden”

Wat is het fijn om een fotograaf te hebben die je onzekerheden begrijpt en waarmee je een klik hebt. Een fotograaf die jullie natuurlijk en ontspannen kan vastleggen. Als dit is wat je wilt dan is onze Moment Design reportage echt iets voor jullie.

De wens om echt mooie foto’s van jezelf te hebben heeft iedereen wel. En foto’s van jullie samen is helemaal welkom. Ben je al jaren samen – met of zonder kinderen – en wil je jullie liefde vieren? Of ga je trouwen en wil je een loveshoot die meer is dan een gewone fotoshoot? een met gevoel?

Als officieel gecertificeerd Moment Designer (voorheen heette dit Beloved) weten we jullie gevoelens voor elkaar naar boven te halen en dit vast te leggen. We nodigen jullie uit om samen met ons dit avontuur aan te gaan.

Heleen Klop en Wim Blom

Loveshoots & Workshops

Loveshoot in het bos bij Apeldoorn

Hoe werkt een Moment Design Reportage

Icoon hartje

VOOR DE SESSIE

Een paar weken voor de eigenlijke reportage maken we al kennis met elkaar. Vaak is dat via de mail of over de telefoon. We willen graag weten wat jullie willen doen met de foto’s, wat de gelegenheid is en hoe jullie elkaar hebben leren kennen. Wat is er bijzonder aan jullie? Ook krijgen jullie een kleine opdracht mee ter voorbereiding. We spreken een datum en tijd af en als jullie een favoriete locatie hebben gaan we daar heen.

Icoon camera

TIJDENS DE SESSIE

Misschien is het eerst even wennen om voor de camera te staan. Veel mensen geven aan dat ze het best spannend vinden, want hoe moet je kijken en wat moet je met je handen doen? Al snel zullen jullie merken dat jullie aandacht vooral op elkaar gericht is. Heerlijk even tijd voor elkaar,  dit is echt even jullie moment. We halen herinneringen op en zullen af en toe van locatie veranderen. Dit is een fotoreportage als nooit te voren. De sessie duurt een ca. uur waarna we afscheid nemen.

Icoon schrijven

NA DE SESSIE

Na twee weken nodigen we jullie uit om de foto’s te bekijken. Dit heet een Design Sessie. Je krijgt een linkje in je mailbox naar de gallery. Daar staan de mooiste foto's voor jullie klaar. Tijdens deze première bespreken we hoe we het eindresultaat precies gaan verwerken. We adviseren jullie ook graag over onze prachtige Wall Art bij ons op kantoor. We hebben voorbeelden om je een idee te geven hoe het er straks bij jullie uitziet. Niets is leuker dan prachtige herinneringen creëren.

Wall Art Loveshoot
Wall Art Loveshoot
Wall Art Loveshoot
Loveshoot bij Pandhof, Utrecht

Workshops voor gevorderde fotografen en professionals

Icoon testbalk

MomentdesignALLCAP BadgeTEACHER Trans

Moment Design is dé techniek om mensen natuurlijk en ongeposeerd op de foto te krijgen. Als een van de allereerste Moment Design Teachers in Nederland vertel ik fotografen hoe deze techniek je relatie met de klant en de ervaring van die klant totaal kan veranderen in goede zin.

Onze Moment Design workshops zijn geen technische fotografie-workshops. In deze workshops laten we zien hoe je eerlijke en oprechte emoties op de foto krijgt en klanten een echte ervaring mee geeft. Naast theorie zal ik ook demonstraties geven om deze techniek te laten zien. We willen je graag inspireren en laten groeien.

Icoon voetbal
Fotografie Academie

Workshop bijwonen?

Icoon drankje

MOMENT DESIGN

Deze workshop is voor fotografen die geïnteresseerd zijn in het vastleggen van natuurlijke en eerlijke emoties. Aan de hand van voorbeelden worden technieken uitgelegd waardoor je dit zelf ook kunt bereiken. Ook zullen we in de praktijk de technieken gaan oefenen met een koppel. Meer informatie >>

Icoon winkelwagen

DE VERDIEPING

Ben je al even met Moment Design bezig maar vind je de invites soms nog moeilijk? Heb je de workshop Moment Design gedaan en wil je nog meer uit je shoots halen? Dan is dit precies waar je naar op zoek bent. Een hele dag onderdompelen met persoonlijke coaching en feedback op je foto’s. Meer informatie >>

Icoon huis

MOMENT DESIGN 1-OP-1

Alles wat je wilt weten over Moment Design met individuele begeleiding in de vorm van een hele dag training. Dat is voor fotografen die heel praktisch aan de slag willen met Moment Design. Dit is een volle dag vol tips, feedback en praktijkervaringen. Meer informatie >>

Ik ga niet graag op de foto, maar Heleen zorgt ervoor dat een fotoshoot heel ontspannen en prettig verloopt.

Patricia

Ik ga niet graag op de foto

Heleen heeft een fotosessie van onze zoon Tijn gemaakt toen hij 2,5 week oud was. Met name haar website sprak ons van te voren aan. Tijdens de shoot aan huis was Heleen zowel naar ons als naar Tijn erg inlevend, persoonlijk en professioneel. De foto’s zijn prachtig geworden, erg natuurlijk, zowel in kleur als zwart/wit. Een waardevolle ervaring en mooie foto’s als herinnering.

Kim

Heleen was zowel naar ons als naar Tijn erg inlevend, persoonlijk en professioneel