Loveshoot Expert

Loveshoot in de herfst
Loveshoot expert Utrecht
Dansen op de Hoorneboegse Heide, Hilversum

Wat maakt een Loveshoot uniek door de Loveshoot Expert? Het is een persoonlijke, intieme en betekenisvolle beleving die een ware weerspiegeling is van je relatie en waar de focus op jullie tweeën ligt. Jullie relatie is het waard om bij stil te staan. Echt even aandacht voor elkaar, geen afleiding. Door de bijzondere voorbereiding en met vragen weten we de juiste sfeer te creëren zodat jullie jezelf kunnen zijn en niet geposeerd, natuurlijk op de foto komen. Interesse in zo'n ervaring? Laat het ons weten! Kijk voor meer inspiratie bij onze blogs. Heleen & Wim

Heleen Klop en Wim Blom

Onze werkwijze

Loveshoot in het bos bij Apeldoorn

Voor de sessie

Icoon hartje

We weten dat foto's maken voor de meeste mensen spannend is. We kennen dat gevoel maar al te goed. Maak je geen zorgen, hier helpen we je bij. We stellen je ontspannen vragen en geven je opdrachtjes. Daardoor wordt de fotosessie super leuk en een echte ervaring voor jullie tweeën. We spreken een dag, tijdstip en locatie af voor jullie onvergetelijke ervaring.

Icoon camera

We vragen jullie vooraf een speciale vragenlijst in te vullen. Zo leren we jullie echt beter kennen en dat ga je terugzien op de foto's, want deze moeten een weerspiegeling worden wat jullie voor elkaar voelen. Voor we daadwerkelijk foto's gaan maken leggen we precies uit wat we gaan doen. Niks moet, alles mag.

Icoon schrijven

We sturen jullie vooraf een prachtig eBook op met allerlei tips & trics. Daarin staat informatie over kleding en hoe jullie je kunnen voorbereiden. We vragen je ook vast na te denken over wat je wilt doen met de foto's. Hoe houd je deze herinnering het beste vast? De mooiste foto kan aan de muur en de rest vindt bijvoorbeeld zijn plek in een album.

Loveshoot in Budapest
Loveshoot in Wenen
Loveshoot in Wenen
Loveshoot bij Pandhof, Utrecht

Tijdens de sessie

Icoon testbalk

Met behulp van onze jarenlange ervaring en speciale technieken zorgen we ervoor dat jullie echt kunnen ontspannen tijdens de fotosessie, echt quality time. Het draait om plezier en connectie, maar verschillende emoties zullen voorbij komen want we stellen prikkelende vragen. We doen er alles aan om die echte momenten te vangen.

Icoon voetbal

We vragen jullie vooraf goed naar de vragenlijst te kijken en ook de opdrachtjes voor te bereiden. Dat kan een cadeautje zijn maar ook een handgeschreven brief of kaart. Ongemerkt leggen we alles vast wat er gebeurd. Zo fotograferen wij jullie zoals jullie echt samen zijn. Dit is hoe we jullie zien en je zult jezelf daar in herkennen. Geen gemaakte lach maar een lach van binnenuit.

Loveshoot in Utrecht
Reportage in Hoograven, Utrecht
Winterse loveshoot bij Henschotermeer, Woudenberg

Na de sessie

Icoon drankje

En dan is het tijd voor jullie Premiere. Na de loveshoot mogen jullie ontspannen. Op de afgesproken tijd zien we jullie bij ons op kantoor. Onder het genot van koffie of thee bekijken we samen de foto's en jullie mogen kiezen.

Icoon winkelwagen

Tijdens de Premiere tonen we de foto's in een fijne slideshow en vertellen we precies hoe jullie de beste keuzes kunnen maken. Je kunt ook gebruik maken van onze aanbieding van 20% bij het bestellen.

Icoon huis

Jullie kiezen de foto's en wij bestellen jullie Wall Art bij onze leveranciers en zorgen dat deze je thuis wordt afgeleverd. We ontwerpen jullie album en sturen deze ook naar jullie op. En misschien nog en leuk cadeautje voor de familie?

Reportage bij de voormalige Steenfabriek "De Liesbosch" in Utrecht
Loveshoot in Hamersplantsoen, Utrecht
Mini Session In Utrecht

Loveshoot opties

MINI loveshoot – 30 MIN: € 495

Een korte minisessie, een vrolijke sessie door de Loveshoot Expert

 • 30 minuten fotosessie met HELEEN KLOP fotografen
 • 3 hoge resolutie digitale foto’s in de online gallery
 • 1 locatie
 • Eén-dags aanbieding van 20% op al onze online gallery producten.
 • Alle foto’s worden nauwkeurig nabewerkt in de pure HELEEN KLOP fotografen-stijl

Loveshoot – 60 MIN: € 595

Loveshoots zijn super voor koppels. Tijd investeren in jullie relatie is belangrijk, echt even quality time met de Loveshoot Expert

 • 60 minuten fotosessie met HELEEN KLOP fotografen
 • 15 hoge resolutie digitale foto’s te kiezen uit de online gallery
 • 1 of 2 locaties
 • Eén-dags aanbieding van 20% op al onze online gallery producten.
 • Alle foto’s nauwkeurig nabewerkt in de pure HELEEN KLOP fotografen-stijl
 • Mini Album 15x15 cadeau!

MAXI LOVESHOOT – 90 MIN: € 695

Een heerlijke Maxi loveshoot door de Loveshoot Expert waarbij je tijd hebt om meerdere locaties te gebruiken of van kleding te wisselen.

 • 90 minuten fotosessie met HELEEN KLOP fotografen
 • 25 hoge resolutie digitale foto’s te kiezen uit de online gallery
 • 1 of 2 locaties
 • Eén-dags aanbieding van 20% op al onze online gallery producten.
 • Alle foto’s nauwkeurig nabewerkt in de pure HELEEN KLOP fotografen-stijl
 • Album 20x20 cadeau!

6 TOP REDENEN VOOR LOVESHOOT

HEEL ERG LEUK Een loveshoot is voor meerdere redenen de moeite waard. Naast dat het gewoon heel erg leuk is,...
Lees meer >> about 6 TOP REDENEN VOOR LOVESHOOT

HERFST LOVESHOOT IN AMELISWEERD

LANDGOED AMELISWEERD Dit paar kennen we al: Sjieuwke en Lex. Met hen wandelen we door het mooie landgoed Amelisweerd tijdens...
Lees meer >> about HERFST LOVESHOOT IN AMELISWEERD

LOVESHOOT EN BUBBELS

KENNISMAKEN Over een paar maanden trouwen Barbara en Peter in Zeist bij Kasteel Kerckebosch. En na het leuke kennismaken via...
Lees meer >> about LOVESHOOT EN BUBBELS