Evenementfotograaf

Zakelijk evenement
Zakelijk evenement
Zakelijk evenement

Op zoek naar de geschikte evenementfotograaf Wil je jullie evenement professioneel vastgelegd hebben door een fotograaf die ook onzichtbaar kan zijn? Dan ben je aan het juiste adres. We gaan je niet vertellen dat professionele foto's van jullie evenement nog lang na het evenement hun promotiewaarde houden. We laten je dat zelf ontdekken door onze foto's te bekijken. Voor evenementfotografie maken we altijd een offerte op maat want dat geeft ons de kans om precies te leveren wat jullie willen. Overtuig jezelf van onze toegevoegde waarde en vraag een offerte aan. Bekijk ons recente werk als evenementfotograaf op de blog. Heleen & Wim

Heleen Klop en Wim Blom

Onze werkwijze

Evenementfotograaf

Evenementfotografie

Icoon testbalk

Authentiek

Onze evenementfotograaf op jouw evenement zorgt voor authentieke foto's. De sprekers en artiesten met hun gedrevenheid en passie leggen wij vast in het heetst van de strijd zodat de foto's goed weergeven hoe het evenement is. We mengen ons onder de gasten en durven dichtbij te komen voor de echte reacties en emoties.

Icoon camera

Snelle oplevering

Creativiteit is wat ons drijft en dat maakt het speciaal voor jullie. Wij zorgen voor net dat creatieve standpunt waardoor de foto's van jouw evenement de sfeer geweldig weergeven. Unieke foto's die snel geleverd worden, voor de maximale exposure. Heerlijk nagenieten. En deze foto's staan ook nog eens mooi op de kantoormuur.

Icoon schrijven

zakelijk portret

Sprekers, details, sfeerbeelden, actie en aandachtig publiek, we registreren het allemaal. Een compleet plaatje van gasten, sprekers, entourage en portretten. Je ontvangt ze snel, zodat de herinnering nog leeft bij het publiek en je gasten. Foto's die ook graag gezien worden en gedeeld mogen worden.

Zakelijk evenement
Icoon testbalk

evenementfotograaf

Bedrijfsfeesten, PR evenementen, boekpresentaties, festivals, product lanceringen, seminars, congressen en theatershows. Zowel binnen- als buitenlocaties worden vakkundig door ons team vastgelegd. Zowel een boekpresentatie van een paar uur als meerdaagse congressen krijgen van ons 100% professionele aandacht.

Icoon camera

de juiste foto's

Soms wil je één goede foto voor een persbericht. Soms wil je een sfeerreportage voor het intranet. Soms wil je zoveel mogelijk foto's van de gasten met het oog op delen op internet en de promotie daaromheen. Het doel van de foto's van jouw evenement horen we graag van jou en dan stemmen we met jou het aantal foto's af dat we opleveren.

Icoon schrijven

gebruik foto's

De foto's die we voor jullie maken zijn ook voor jullie. De licenties voor publicatie zijn bij HELEEN KLOP fotografen altijd inbegrepen. Ook sublicenties kunnen afgegeven worden.

Zakelijk evenement tbv Metakids
Zakelijk evenement
Zakelijk evenement

PERSONAL BRAND SHOOT FENJA

PASSENDE PLEK Wie op zoek is naar een nieuwe baan en/of nodig zijn of haar profielfoto moet updaten is bij...
Lees meer >> about PERSONAL BRAND SHOOT FENJA

PERSONAL BRAND SHOOT BRIANNA

NATUURLIJKE OMGEVING De Amerikaanse Brianna benaderde ons voor het maken van professionele foto's. Deze Personal Brand Shoot is ons op...
Lees meer >> about PERSONAL BRAND SHOOT BRIANNA

PERSONAL BRAND SHOOT EVELINE

FORT WIERICKERSCHANS Op een prachtige dag in september gaan we op pad met Eveline. Bij Fort Wierickerschans hebben we afgesproken...
Lees meer >> about PERSONAL BRAND SHOOT EVELINE