Evenementfotograaf

Zakelijk evenement
Zakelijk evenement
Zakelijk evenement

Jouw evenement professioneel vastgelegd. We gaan je niet vertellen dat professionele foto's van jullie evenement nog lang na het evenement hun promotiewaarde houden. We laten je dat zelf ontdekken door onze foto's te bekijken. Voor evenement fotografie maken we altijd een offerte op maat. Overtuig jezelf van onze toegevoegde waarde en vraag een offerte aan. Bekijk ons recente werk op de blog. Heleen & Wim

Heleen Klop en Wim Blom

Onze werkwijze

Zakelijk evenement

Evenementfotografie

Authentiek

HELEEN KLOP fotografen op jouw evenement zorgen voor authentieke foto's. De sprekers en artiesten met hun gedrevenheid en passie leggen wij vast in het heetst van de strijd zodat de foto's goed weergeven hoe het evenement is. We mengen ons onder de gasten en durven dichtbij te komen voor de echte reacties en emoties.

Snelle oplevering

Creativiteit is wat ons drijft. Wij zorgen voor net dat creatieve standpunt waardoor de foto's van jouw evenement niet alleen de sfeer geweldig weergeven, maar ook nog eens mooi zouden zijn voor aan de kantoormuur.

zakelijk portret

Wij begrijpen dat het ijzer gesmeed moet worden als het heet is. Daarom ontvang je de foto's van jouw evenement snel, zodat de herinnering nog leeft bij je gasten. Foto's die ook graag gezien worden en gedeeld mogen worden.

Zakelijk evenement

evenementfotograaf

Bedrijfsfeesten, PR evenementen, boekpresentaties, festivals, product lanceringen, seminars, congressen en theatershows. Zowel binnen- als buitenlocaties worden vakkundig door ons team vastgelegd. Zowel een boekpresentatie van een paar uur als meerdaagse congressen krijgen van ons 100% professionele aandacht.

de juiste foto's

Soms wil je één goede foto voor een persbericht. Soms wil je een sfeerreportage voor het intranet. Soms wil je zoveel mogelijk foto's van de gasten met het oog op delen op internet en de promotie daaromheen. Het doel van de foto's van jouw evenement horen we graag van jou en dan stemmen we met jou het aantal foto's af dat we opleveren.

gebruik foto's

Licenties voor publicatie zijn bij HELEEN KLOP fotografen altijd inbegrepen. Ook sublicenties kunnen afgegeven worden.

Zakelijk evenement tbv Metakids
Zakelijk evenement
Zakelijk evenement
Personal Brand Fotografie

PERSONAL BRAND FOTOGRAFIE | UTRECHT

WAT IS PERSONAL BRAND FOTOGRAFIE? Iedere ondernemer weet hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn, online en offline. Je...
Zakelijke Reportage Hoograven Utrecht

ZAKELIJKE REPORTAGE | RELEVANT ROHLOF

ZAKELIJKE SHOOT IN LENTE In de lente kwamen Natalie en Chantal van Relevant Rohlof bij ons voor een zakelijke shoot....