WORKSHOP | PLAYFUL HEART IN UTRECHT

Playful Heart Workshop Utrecht

Hoe leuk is het om niet een saaie fotoshoot in een studio met je gezin te hebben maar een leuke, gekke buitenshoot waarin de kinderen in het middelpunt van de belangstelling staan. Een reportage waar gebruik gemaakt wordt van Playful Heart methode is bij voorbaat al een succes. Het begint al bij dat er wordt aangekondigd dat het geen “gewone” shoot zal zijn, maar “we zijn hier om te spelen!” Daar gaan we het over hebben tijdens de workshop Playful Heart in Utrecht.

GLIMLACHEN EN GIECHELEN

Onze workshop Playful Heart in Utrecht is een unieke en speciale workshop voor fotografen die hun shoots net even anders willen doen. De Playful Heart techniek is gebaseerd op het dagelijkse leven, in de ogen van kinderen. De inspiratie om een shoot te doen op deze manier komt van wat hen laat glimlachen en giechelen. Het is vooral een methode voor fotografen om hen te helpen en hen te inspireren.

PLAYFUL HEART TEACHER

Deze methode is het resultaat van de ervaring van onze lieve vriendin en collega, de Zweedse fotograaf Juliana Wiklund. Als eerste Playful Heart Teacher in Nederland vertellen we graag over deze techniek en doen we het je voor. Wat als er een ding zeker is, hier moet je niet over lezen. Dit moet je ervaren. Dus laten we gaan spelen!

JARENLANGE ERVARING

Als zeer ervaren gezinsfotograaf met meer dan 10 jaar ervaring vertel ik je er heel graag over bij ons in Utrecht. Alle ideeën van Juliana, met de inspiratie van fotograaf Jesh de Rox en zeker ook mijn eigen visie en jarenlange ervaring met Gezinsfotografie komen aan bod.

OPRECHTE EMOTIES

Dit is veruit dé beste en leukste methode om eerlijke en oprechte emoties bij kinderen op te wekken en daarmee een gezin spontaan en ongeposeerd op de foto te krijgen. Vertrouwen, plezier, spanning, verwondering, enthousiasme, spelletjes, knuffels, liefde: alles komt voorbij!

GEEF JE OP

Interesse in deze methode en smaakt het naar meer? Geef je dan hier op voor de workshop.

Playful Heart Workshop Utrecht Playful Heart Workshop Utrecht Playful Heart Workshop Utrecht Playful Heart Workshop Utrecht Playful Heart Workshop Utrecht Playful Heart Workshop Utrecht Playful Heart Workshop Utrecht Playful Heart Workshop Utrecht

Ben je fotograaf en heb je interesse in de workshop Playful Heart in Utrecht? Geef je dan hier op voor de workshop.