WORKSHOP MOMENT DESIGN MET KOPPEL

Loveshoot Moment Design Utrecht
Zaterdag gaven we de workshop Moment Design en uiteraard met een superleuk koppel en wat was het tof!!! Wat wil je nog meer: enthousiaste, leergierige fotografen, een bruisend koppel en ook nog heerlijk lenteweer! Pleun en Eva vulden onze vragenlijst in, niet wetende wat de ander had ingevuld, en doken vol in onze Moment Design Reportage. Na een beetje onwennige start bij het paar vergat het koppel ons volledig en genoten van elkaar en de beloftes die ze elkaar deden.

GEEN ZIN OM VERLIEFD TE WORDEN

Op de vraag wat het eerste is opgevallen bij de ander antwoordde Eva: “Ik had geen zin om verliefd te worden en aan het begin was ik ook echt niet bezig met wat er allemaal zo leuk aan haar was. Maar ze was meteen al zo lekker schaamteloos haarzelf bij mij en ze daagde me van begin af aan steeds weer uit. Ohhhh en wat vond ik haar grappig. En zo ontzettend lief.” En Pleun gaf aan dat de blauwe ogen en blonde haren, vooral als het hartje zomer is het allereerste was dat haar was opgevallen.

VEILIGE THUISBASIS

En als ze een karaktertrek van de ander mogen kiezen, welke zou dat dan zijn? Eva antwoord: “Haar sociale talent, het kunnen inschatten wat iemand nodig heeft en ook precies weten waarom. Hoewel dat ook een last kan zijn, geeft het veel vertrouwen en voelt ze als een veilige thuisbasis – voor mij en veel anderen.” En Pleun antwoord: “Eva kan soms zo zorgeloos zijn, onbevangen. Laat dingen snel los en ‘fladdert’ verder. Ik vind dat knap en mooi. Dat maakt haar een fijn en ontspannen mens.”

HEERLIJK SAMEN WAKKER WORDEN

Ze wilden allebei niet verliefd worden, maar konden er al snel niet meer om heen. Nu wonen ze samen en hebben een geweldig leven voor de boeg. “Iedere ochtend is het fijn wakker worden en kijkt Pleun Eva met lieve pretoogjes aan.” “Heerlijk samen wakker worden en samen opstaan. Dat is echt ons moment.”

Lieve fotografen, bedankt voor jullie fijne energie, goede vragen en enthousiasme. En lief koppel: wat waren jullie geweldig!!! Biggest hug! De volgende workshop Moment Design met een leuk koppel staat gepland voor 11 april maar het is even de vraag of die door kan gaan. Zo niet, dan wordt deze verplaatst naar 16 mei. Kijk voor ons actuele nieuws op onze Facebook pagina.

Ja, dit lijkt me leuk! >>

Loveshoot Moment Design Utrecht Loveshoot Moment Design Utrecht Loveshoot Moment Design Utrecht Loveshoot Moment Design Utrecht Loveshoot Moment Design Utrecht Loveshoot Moment Design Utrecht Loveshoot Moment Design Utrecht Loveshoot Moment Design Utrecht Loveshoot Moment Design Utrecht Loveshoot Moment Design Utrecht Loveshoot Moment Design Utrecht Loveshoot Moment Design Utrecht Loveshoot Moment Design Utrecht Loveshoot Moment Design Utrecht

Ben je fotograaf en ben je op zoek naar een workshop waar je kunt leren hoe je dit soort foto’s kunt maken? Wij vertellen het je graag! Neem Geef je op voor de eerst volgende workshop via onze winkel.

Ik wil graag contact! >>
Posted in , ,