WORKSHOP MOMENT DESIGN IN APELDOORN

Workshop Moment Design In Apeldoorn

COLLEGA’S

Wat is het toch ontzettend leuk een Workshop Moment Design in Apeldoorn te mogen verzorgen voor collega’s! Wij waren bij Eliene van Sunfield Academy om de workshop Moment Design te geven aan 12 enthousiaste studenten van haar.

INDUSTRIELE RUIMTE

In een (goed geventileerde) industriële ruimte in het centrum van de stad stonden Danique en Jay model voor ons. Dank je wel Eliene voor de gastvrijheid tijdens deze workshop Moment Design, bedankt studenten en bedankt koppel! ❤

TOOLS VOOR SHOOTS

Heb je ook interesse in de workshop Moment Design, zoals we deze die we in Apeldoorn gaven, omdat het je geweldige tools geeft voor je shoots? Neem dan contact met ons op. Op dit moment, door de Corona-maatregelen, geven we 1-op-1 workshops.

JAAROPLEIDING

In januari 2021 start onze jaaropleiding om gecertificeerd Moment Design Fotograaf te worden. Geef je nu op! Wil je eerst meer weten over Moment Design voordat je voor de jaaropleiding kiest? Neem contact op en we vertellen je graag meer.
Loveshoot In Apeldoorn 1 workshop moment design apeldoorn Loveshoot In Apeldoorn 3 workshop moment design apeldoorn Loveshoot In Apeldoorn 5 workshop moment design apeldoorn Loveshoot In Apeldoorn 8 Loveshoot In Apeldoorn 7
Bedankt Eliene voor de uitnodiging om deze workshop M0ment Design te mogen geven in Apeldoorn. Het is iedere keer weer een feestje en het is heerlijk werken met zo’n gemotiveerde groep.
Wil je meer informatie over ons en over al onze workshops?
Vraag ernaar en vul ons contactformulier in! Tot binnenkort?
Posted in , ,