WORKSHOP MOMENT DESIGN IN APELDOORN

Loveshoot op het Kootwijkerzand

Aan alles is te zien dat deze twee dol zijn op elkaar. Hoe ze naar elkaar lachen, hoe ze elkaar aankijken, heerlijk om te zien. Tijdens deze loveshoot in de workshop Moment Design in Apeldoorn via Sunfield Academy laten we zien hoe een Moment Design sessie werkt. Voor onze fotosessie vulden ze allebei onze uitgebreide vragenlijst in en deze werd dan ook gebruikt tijdens de sessie. Vandaag fotograferen we Bo en Luc en we letten niet op de regen, die losjes naar beneden valt.

DANSMOVES EN ASSERTIVITEIT

Als je een karaktertrek van je partner mocht kiezen, welke zou dat dan zijn, en waarom? Luc antwoordt daarop: “Haar dansmoves.” En Bo zegt: “Zijn assertiviteit, ik zou graag net zo op mijn gemak willen zijn bij nieuwe mensen zoals hij is.” Op de vraag wanneer ze verliefd geworden zijn op de ander schreven ze het volgende. Luc zei: “Toen ze zei dat ze pasta voor me wilde koken.” En Bo had geen idee wanneer precies, maar wel dat ze als een blok voor hem gevallen is.

LIEFSTE DING

Op de vraag: Wat is één van het liefste ding dat je partner heeft gedaan voor jou geeft Luc aan: “Ze gaf me een ring die ik altijd wilde.” En Bo zegt: “Hij maakt veel kleine romantische gebaren. Het liefste ding is toen hij voor het eerst ‘ik hou van je’ tegen mij zei.” Wat speciaal!

TROTS OP JE PARTNER

Wat altijd een mooie vraag is, en dan met name de reactie van de ander, is: Vertel van een keer dat je trots op je partner was. Luc vertelde over Bo: “Dat ze meewilde naar deze shoot want ik weet dat het buiten haar comfort zone is.” En Bo gaf aan: “Toen hij ervoor koos om voor zichzelf te werken, want dat maakt hem gelukkiger dan op een kantoor.” 

MET ELKAAR DELEN

Deze vragen tijdens de fotosessie beantwoorden is heel bijzonder, want we maken echt even tijd vrij om deze dingen met elkaar te delen. Dat geeft die echte laag aan onze shoots en dat zie je altijd terug op de foto’s. Lieve Bo en Luc, wat ontzettend lief dat jullie je openstelden voor deze shoot. We hebben zo van jullie reacties genoten. Echt heel bijzonder. <3

Deze loveshoot is gemaakt tijdens de workshop Moment Design in Apeldoorn. Wil je ook een keer een loveshoot meemaken of een workshop Moment Design volgen vraag dan naar de mogelijkheden.

Loveshoot op het Kootwijkerzand

Loveshoot op het Kootwijkerzand

Loveshoot op het Kootwijkerzand

Loveshoot op het Kootwijkerzand

Loveshoot op het Kootwijkerzand

Loveshoot op het Kootwijkerzand

Lees hier over de workshop en of de workshop Moment Design iets voor jou is. Zien we je snel? Leuk!

Posted in , ,