WORKSHOP | FLITSEN EN MOMENT DESIGN | UTRECHT

Workshop Flitsen En Moment Design

“Is het mogelijk om Moment Design technieken te combineren met off camera flitsen?” was de vraag die we kregen van een van onze studenten. Wat een ontzettend goede vraag! Daarop kunnen we volmondig JA zeggen. Aangezien wijzelf overdag voornamelijk met natuurlijk licht fotograferen wilden we deze vraag niet alleen beantwoorden en hebben we award winnaar en flits-topper Corrine Ponsen gevraagd om deze techniek uit te leggen.

CREEREN VAN MOMENTEN

Corrine is alweer jaren bruidsfotograaf, maakt geweldige creatieve foto’s en heeft eerder de workshop Moment Design bij ons gevolgd. Dé juiste persoon om deze vraag aan te stellen. “Natuurlijk!” is haar antwoord. Bij Moment Design gaat het vooral om het creëren van momenten. Je investeert in de connectie met je koppel, je kijkt naar het licht en de compositie en vervolgens werk je aan het moment. En of daar nu een flitser bij gebruikt wordt of niet, dan maakt niets uit voor het koppel. Het gevoel en het moment moet echt zijn, dat creëren we graag en dat zie je terug op de foto’s. Met de flitser kun je zelfs een extra dimensie toevoegen!

ENTHOUSIASTE STUDENTEN

Na een goede voorbereiding en het maken van een loveshoot met Lisan en Remon met beide technieken zijn we helemaal klaar voor de workshop. En wat een heerlijke dag is het! Met meerdere enthousiaste studenten gaan we na de theorie en de heerlijke lunch door Wim naar buiten. Bij de Oude Steenfabriek gaan we aan de slag met statieven en flitsers én met een super leuk koppel: Mieke & Jack. Zij wachten geduldig tot iedereen zijn instellingen goed heeft en de mooiste foto’s van ze kan maken. Een top dag! Dank je wel Corrine, lief koppel en fotografen!

CREATIEF FLITSEN

Wil je ook Moment Design met Flitsen kunnen combineren? Wil je de flitser creatief kunnen gebruiken of deze erbij pakken in een situatie dat het onmisbaar is? Ook interesse in deze unieke en speciale workshop? Stuur ons een berichtje en we zetten je op de lijst om als eerste te mailen als de volgende datum bekend is.

“Fijne uitleg over de basis voor het flitsen. Helemaal tof dat we met Moment Design ook een koppel konden fotograferen. Hierdoor werd het idee hoe de flitser in te zetten tijdens Moment Design shoots helemaal duidelijk. De workshop werd met enthousiasme gebracht, er was ruimte om vragen te stellen en er werd voldoende hulp tijdens het oefenen aangeboden. Ook goede tips voor aanschaf van materiaal/apparatuur. Bedankt!” Gerry

Workshop Flitsen En Moment Design

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshop Flitsen En Moment Design Workshop Flitsen En Moment Design Workshop Flitsen En Moment Design Workshop Flitsen En Moment Design Workshop Flitsen En Moment Design Workshop Flitsen En Moment Design Workshop Flitsen En Moment Design Workshop Flitsen En Moment Design Workshop Flitsen En Moment Design Workshop Flitsen En Moment Design Workshop Flitsen En Moment Design Workshop Flitsen En Moment Design

Lijkt zo’n flitsworkshop je wel wat? Vraag naar de mogelijkheden!

Ja, dit lijkt me leuk! >>
Posted in , ,