LOVESHOOT | UTRECHT | RACHEL & JORDY

Reportage In Hoograven Te Utrecht

We leren Rachel en Jordy al een beetje kennen voor de eigenlijke winterse loveshoot in Utrecht. Ze hebben onze vragenlijst ingevuld en zijn terecht reuze benieuwd wat de ander heeft ingevuld, maar dat horen ze pas tijdens de shoot. Deze loveshoot maken we tijdens de 1-op-1 workshop Moment Design. Wij vertellen over Moment Design, geven een demonstratie van de techniek en laten de studenten het geleerde uitproberen.

GECHARMEERD

Op de vraag wat het eerste is opgevallen bij de ander zegt Rachel: Zijn leuke persoonlijkheid. En Jordy zag vooral haar ogen en haar houding op de sportschool waar ze elkaar voor het eerst zagen. Rachel zou wel wat meer van zijn doorzettingsvermogen willen. Als Jordy ergens voor gaat gaat hij er 100% voor. Jordy is er vooral van gecharmeerd dat ze zo recht door zee is. Wij zeggen altijd direct wat wij vinden en kunnen dat hebben van elkaar. Dat zorgt ervoor dat wij nooit gedoe of problemen hebben en ik vind het fijn dat zij zo is.

VERLIEFD

Op de vraag wanneer ze verliefd geworden op elkaar antwoord Rachel: Tijdens het samen werken en sporten. Daarna vertelt Jordy: Ik had haar al vaker in de sportschool gezien en uiteindelijk ook al een paar keer met haar gepraat. Toen vond ik haar al erg leuk, maar de eerste keer dat wij samen in de auto zaten en echt een goed gesprek voerden zonder iemand anders in de buurt was ik echt helemaal om.

ACTIEVE STEL

Je kunt zien dat Rachel nog steeds stapel verliefd is op Jordy. Er geen beter persoon is die bij mij past, zegt ze. En Jordy vindt haar een geweldig persoon, zoals ze is en omdat ze er geweldig uitziet. Dit actieve stel is met enige regelmaat trots op de ander. Wanneer het allemaal even niet mee zit zal Rachel het bijltje er niet zomaar bij neer gooien. Ze houdt altijd vol en heeft een ongelofelijke drive.

AVONTUURLIJK

Samen zijn ze op vakantie geweest naar Frankrijk met de auto, dat was best avontuurlijk. Samen op vakantie met de auto naar het buitenland met de tent. Allebei hadden ze nog nooit zoiets gedaan zonder ouders of iets en dat hebben ze afgelopen zomer toch maar even gedaan. Dank je wel lieve Rachel en Jordy, wat fijn dat jullie model willen staan. Heel erg veel geluk samen.

Willen jullie ook samen op de foto? Vieren dat jullie 5, 10, 20 jaar bij elkaar zijn? Dat jullie verloofd zijn en dat aan de hele wereld willen laten weten? Gewoon, om de ander te verrassen? LEUK! Stuur ons een bericht en we spreken snel af!

Reportage In Hoograven Te Utrecht Reportage In Hoograven Te Utrecht Reportage In Hoograven Te Utrecht Reportage In Hoograven Te Utrecht Reportage In Hoograven Te Utrecht

 

 

 

 

 

Volg je ons al op Facebook of Instagram? Voor de laatste updates en inspiratie!

Posted in ,